Mor ville bare gjøre sin 3-årige sønn glad: Bilder viser det fryktelige resultatet

11/04/2017 11:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Paola Lola Mascambruni/Facebook
Foto: Paola Lola Mascambruni/Facebook
En mor deler nå sin triste og uhyggelige historie som en advarsel til andre kvinner.

På tross av et dårlig parforhold velger mange flere foreldrepar allikevel å holde sammen av hensyn til felles barn. 

Men det kan være en stor feil.

Det vet argentinske Paola Lola Mascambruni alt om. I et innlegg på Facebook advarer hun andre mødre mot å bli i et dårlig forhold for barnas skyld.

35-årige Paola Lola Mascambruni har kjent på egen kropp hvor galt det kan gå. I flere år var den Sør-Amerikanske kvinnen fra Buenos Aires nemlig i et voldelig forhold med den jevnaldrende Rodrigo Eduardo Picolini.

I starten var forholdet rosenrødt, men etter seks måneder begynte Rodrigo Eduardo Picolini å bli voldelig - noe som bare ble verre med tiden. 

Foto: Paola Lola Mascambruni/Facebook

Foto: Paola Lola Mascambruni/Facebook

Flere ganger vurderte Paola Lola Mascambruni å forlate sin voldelige partner, og da hun etter en årrekke ble gravid, tok hun endelig beslutningen om å gå egne veier.

Etter sønnen Valentinas fødsel, gjorde hun alvor av truslene sine, og forlot sin voldelige mann. Men etter en stund fikk hun dårlig samvittighet over at sønnen skulle vokse opp uten faren sin.

Derfor fant paret sammen igjen, men etter en stund fortsatt volden som før. 

Og det eskalerede voldsomt da Rodrigo Eduardo Picolini også begynte å slå lille Valentina på bare to år.

Foto: Paola Lola Mascambruni/Facebook

Det fikk igjen Paola Lola Mascambruni til å forlate mannen sin.

Men for en måned siden begikk den 35-årige kvinnen den feilen som så mange andre kvinner har begått før henne:  Hun gikk atter en gang tilbake til eksmannen for barnas skyld. 

’En siste sjanse’, som hun kalte det.

Hun skulle dog raskt komme til å angre beslutningen sin, for den nådesløse Rodrigo Eduardo Picolini hadde på inegn måte endret atferd. Tvert i mot.

Det håpefulle forsøket på en søt gjenforening, og et siste forsøk på å redde forholdet, endte med at Rodrigo Eduardo Picolini holdt partneren sin fanget og torturerte henne i mer enn to timer. 

Foto: Paola Lola Mascambruni/Facebook

Foto: Paola Lola Mascambruni/Facebook

- Han låste alle dørene, rev av meg klærne, tok tak rundt skuldrene mine, og dyttet meg gjennom et vindu, forklarer Paola Lola Mascambruni, som gjennomgikk to forferdelige timer. 

- Han slo og sparket meg, og prøvde å henge meg. Jeg tryglet ham om å stoppe ved å si: ’Rodrigo, du kommer til å drepe meg!’ Men han svarte bare: ’Selvfølgelig dreper jeg deg!’ Jeg har aldri vært så redd! Skriver Paola Lola Mascambruni i innlegget sitt.

Det fryktelige overfallet resulterte i skader og blåmerker over hele kroppen til Paola Lola Mascambruni - deriblant kraniebrudd og en brukket nese.

Etter to timer i helvete klarte den 35-årige moren å komme seg unna. Hun kravlet i smug ut av huset, og over et gjerde inn til naboene, hvor hun tryglet de om å hjelpe henne. 

Samtidig flyktet Rodrigo Eduardo Picolini fra stedet, og er enda ikke funnet av politiet. De har igangsatt en stor etteforskning for å finne den voldelige mannen, slik at han skal stå til ansvar for handlingene sine.

Foto: Paola Lola Mascambruni/Facebook

Siden har Paola Lola Mascambruni skrevet det oppsiktsvekkende innlegget på Facebook, hvor hun også har delt voldsomme bilder av seg selv etter det fryktelige overfallet.

Den stakkars kvinnen skriver at hun nå endelig har innsett at man langt i fra alltid skal holde sammen med mannen for barnas skyld.

Hun bor nå sammen med familien sin, som tar seg hun og lille Valentina, som har hatt en altfor tøff start på livet.  

Samtidig oppfordrer hun andre kvinner i samme situasjon til å fortest mulig komme seg ut av voldelige forhold.