Moren får sjokk når hennes 7 år gamle datter kommer hjem med en tatovering - men sjokket blir enda større

02/03/2024 20:00

Sofie

Viralt
Foto: @newskii_soexotic24/TikTok
Moren kunne ikke tro at det var sant.

En mor trodde ikke sine egne øyne da hennes syv år gamle datter kom hjem med en tatovering etter å ha besøkt en venninne, og sjokket ble enda større da hun fant ut at det var et familiemedlem som hadde tatt tatoveringen.

Kvinnen, som går under navnet Newskii på nettet, sa at datteren Jayde hadde tilbrakt tid med farens familie, melder Mirror.

Mens hun var hjemme hos tanten, ringte Jayde moren sin og spurte om hun kunne tatovere seg. Newskii sa nei, og trodde det var slutten på samtalen, men ble sjokkert da hun oppdaget at datteren hennes hadde tatt en slurvettovering på beinet da hun kom hjem.

Newskii delte opplevelsen sin i en serie videoer på TikTok, og viste frem tatoveringen og uttrykte sin forferdelse: "Hvem tatoverer en syvåring? Vær forsiktig med hvem du forlater barna dine med!"

I en oppfølgingsvideo spurte Newskii datteren om hvordan situasjonen oppsto. Jayde svarte at det var tanten hennes som kom på ideen, og selv om hun sa at moren sa nei, fortsatte tanten å tatovere henne.

Det kom også frem at tanten hadde tatovert to av hennes egne barn uten å bytte nåler mellom øktene, og at hun ikke brukte mal men bare begynte å tatovere direkte med maskinen.

Newskii forklarte at hun aldri hadde godkjent at Jayde besøkte tanten sin. Hun hadde sendt datteren til bestemorens hus, som deretter tok Jayde til tanten uten Newskiis tillatelse.

Moren avslørte at bestemoren hadde forsøkt å hevde at tatoveringen var henna, noe Newskii bestemt avviste.

"Jeg er i en annen stat, så det er ikke mye jeg kan gjøre. Jeg har kontaktet barnevernet, vært hos legen, ringt politiet. Jeg er også gravid, så det er ikke mye jeg kan gjøre," sa hun.

Da hun kontaktet politiet fikk hun beskjed om at de ikke kunne finne tanten fordi hun var hjemløs og uten fast adresse.

Newskii venter fortsatt på en reaksjon fra Jaydes far, som for tiden sitter i fengsel.

Foto: @newskii_soexotic24/TikTok

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.