Nå snakker hun ut om kysset: "Jeg var i sjokk"

12/10/2023 11:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Jennifer Hermoso forklarer at hun ikke kunne reagere da hun ble kysset av Luis Rubiales i VM.

Kysset på munnen med den tidligere spanske fotballpresidenten Luis Rubiales var ikke frivillig, forklarer den spanske fotballspilleren Jennifer Hermoso.

Det spanske TV-programmet «Código 10» har fått tak i videoklipp av Hermosos vitnemål til den spanske påtalemyndigheten og publiserte videoen mandag kveld.

I videoen kan du høre om Hermosos opplevelse av den kontroversielle situasjonen etter VM-triumfen, der Rubiales klemte og kysset henne.

– I det øyeblikket hadde jeg ikke tid til å reagere. Jeg fortjener ikke å ha opplevd alt dette. Det har vært vanskelig å forlate hjemmet, sier hun, ifølge den spanske avisen Marca.

– Jeg måtte forlate Madrid for ikke å ha det presset på meg. Hvorfor skal jeg gråte når jeg ikke har gjort noe?

Ingen ville forvente det
Hendelsen med kysset skjedde under medaljeseremonien, der de spanske spillerne ble overrakt gullmedaljer etter VM-triumfen. 

– Jeg var i sjokk. Det var en historisk begivenhet som har kostet et liv med trening å oppnå. Ikke på noe tidspunkt kunne jeg forvente at dette skulle skje.

"Jeg klemte ham fordi han var en pålitelig person, og ingen ville forvente det, uansett hvor spontant," sa Hermoso.

Rubiales har trukket seg som fotballpresident og er anklaget for seksuelle overgrep etter VM-finalen. Rubiales mener at han er uskyldig og at kysset skjedde i samtykke.

Hermoso opplyser at det ikke var noe samtykke til kysset, som skjedde mot hennes vilje.

-Nei. Jeg følte meg ikke respektert verken som spiller eller person. Det var dødsens stille på bussen etterpå. De viste meg en overskrift som jeg ikke sa et ord om, sier Hermoso.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.