Nabo fikk seg nytt kjæledyr: Da de så dette på overvåkningsvideoen ble de målløse

20/11/2017 10:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En ung mann har skapt stort oppstyr i oppgangen etter han begynte å lufte det nye kjæledyret sitt.

Fra tid til annen ser man folk med merkelige kjæledyr.

Det kan være en ilder i bånd, en pyton rundt armen eller en papegøye på skulderen til å akkompagnere trebenet sitt.

Sjokkerte beboere i den russiske byen Nizhny Novgorod (cirka 420 kilometer fra Moskva) er nylig blittt presentert for et kjæledyr som virkelig skiller seg ut.

Det ble tydelig etter en mannlig nabo en dag hadde skaffet seg en helt spesiell firbent venn. Det skriver Russia Beyone.

Den unge mannen, som bor i et helt vanlig leilighetskompleks i byen, har nemlig blitt eier av en leopard, som siden har skapt skrekk og redsel blant naboene.

Hver morgen går han nemlig tur med det imponerende kattedyret som om det var en vanlig hund. 

Med rovdyret i bånd spankulerer de to rundt i området, og krysser blant annet en lekeplass hvor måpende barn stopper midt i leken, i et forsøk på å tro sine egne øyne.

Inntil videre har det utrolige leopard-eierskapet kun vært kjent for mannens naboer og folk i lokalområde, men nylig har en overvåkninsvideo fra mannen oppgang funnet veien til nettet.

Om videoen på nettet ble lagt ut av sjokkerte vakter i komplekset vites ikke, men opptaket har havnet på YouTube, og fått folk over hele verden til å sperre opp øyene over det svært spesielle rovdyret som kjæledyr.

Til mediet Russia Beyone har forbløffede og sinte naboer uttalt at leopardeieren helt upåvirket går daglige turer med det farlige dyret.

- Folk er helt forbløffet. Selv om mange familier bor her med barn, så virker det ikke som om leopardens eier bryr seg om det. En leopard, et rovdyr som kan angripe når som helst og spise opp folk, går rundt helt uten munnkurtv, forteller en sjokkert nabo.

Det er enda uklart om den unge mannen har tillatelse fra de russiske myndighetene til å ha det ville dyret i leiligheten sin.

Du kan se overvåkningsbildene nedenfor: