Nabo klager over hennes høye «sang» om natten: Viser seg å være noe helt annet

01/06/2021 14:32

Emma Sletta

Viralt
Når du bor rett opp mot naboen din, er det en god sjanse for at naboen kan høre deg. Denne kvinnen fant det ut.

De fleste har kanskje ikke problemer med at naboen kan lytte når de synger i badekaret. Det faktum at naboen lytter når du koser deg på arkene, kan være en annen sak.

TikTok-stjernen Wallis Day har opplevd nettopp det, selv om naboen sa at han kunne høre henne 'synge' om natten.

Den tidligere skuespilleren, som har 132.000 følgere på sosiale medier, avslørte i en viral video at naboen hadde forvekslet henne med høy stønn med sang klokken 1.

Naboen banket på døren da Wallis filmet en annen video. Men utvekslingen mellom henne og naboen valgte hun senere å dele på TikTok.

"Du er en nydelig nabo," begynner mannen med å si i klippet.

– Men hvis du ikke kunne synge klokken 01.00, ville det vært flott, fortsetter han.

Wallis, som prøvde å ikke reagere for voldsomt på den tilsynelatende pinlige tilnærmingen, sa: "Ok, ja, det kan jeg. ingen fare. Er alt annet bra?"

Når hun lukker døren, vender hun seg til vennen som filmet den korte samtalen med naboen. Etter en liten stund sier hun: "Jeg synger ikke ..."

Ikke så overraskende, den morsomme videoen har endt opp med å gå viralt. På sosiale medier TikTok har den fått mer enn 2.8 millioner liker.

I kommentarfeltet kan du se at folk lurer på om naboen faktisk vet hva som har foregått i påvirkerens hjem om natten, og han prøvde bare å gjøre det mindre pinlig for henne.

"Jeg elsker at han kom bort og snakket med deg, i stedet for å være passivt aggressiv," skrev en bruker.

"Kanskje han visste det, men ville ikke gjøre deg ukomfortabel," skrev en annen.

"Kjære, jeg tror han visste at det ikke sang," skrev en tredje bruker.


 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.