Naken mann jager villsvin etter at den har stjålet datamaskin hans

20/08/2020 15:30

Emma Sletta

Viralt
Man skulle tro det var en B-film fra 1980-tallet, men det er faktisk ekte bilder fra Tyskland, hvor en nudist har fått datamaskinen stjålet av et villsvin.

Den stakkars tyske mannen nøt det vakre sommerværet på Teuffelssee i Berlin, Tyskland. Det er et av de stedene i den tyske hovedstaden hvor det faktisk er lovlig å kaste bort alt tøy og la solens varme ramme den nakne kroppen. Det var akkurat dette den tyske mannen skulle gjøre, men plutselig tok hele den koselige seansen en stor sving.

Når han oppdager uventede gjester i nærheten av hvilestedet, har han ikke en kopp Gevalia å tilby, i stedet tar den uordnede villsvinmannens plastpose og løper med innholdet. Posen inneholdt mannens datamaskin, så når villsvinet prøver å løpe vekk fra stedet, må den nakne mannen jage tyvegrisen for å få eiendelene sine tilbake.

Noen veldig spesielle bilder kom ut av dette som har gått viralt på Facebook.

Flere i parken ble underholdt av den bisarre hendelsen, inkludert Andrea Landauer, som var i stand til å undertrykke latteren hennes mens hun flimet hendelsen. 

"Etter hendelsen viste jeg bildene til mannen. Han lo høyt og ga meg tillatelse til å publisere dem," sier Adele Landauer, som deretter postet bildene på sin Facebook-profil, som raskt gik viralt.

Villsvinet forlot posen da det fant ut at innholdet ikke kunne spises, og så fikk mannen datamaskinen tilbake.

Det er mange villsvin som bor i og rundt Berlin. De er ikke farlige, de er vant til å mennesker.