Natalie fødte åttelinger - nå viser hun frem barna

27/11/2017 18:00

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Fødselen for åtte år siden skapte stor forbløffelse verden over.

I 2009 fødte amerikanske Natalie Suleman åttelinger. Fødselen av de åtte så babyene skapte stor forbløffelse verden over.

Forbløffelsen nådde nye høyder da det kom frem at Natalie Suleman fra før av var alenemamma til seks barn.

Natalie Suleman ble gravid med åttelingene ved hjelp av kunstig befruktning. Ettersom legene var overbeviste om at Natalies sjanse for å bli gravid hjelp av kunstig befruktning var lav, overbeviste de henne om å få satt inn hele 12 egg. På den måten skulle hun være på den sikre siden.

Natalie Suleman ønsket ikke å få åtte barn, men det var rett og slett det den kunstige befruktningen resulterte i.

Da det etter fødselen kom frem i mediene at den single moren var arbeidsløs og derfor hadde begynt små smått å strippe, endret folks forbløffelse seg fort til sinne. 

Natalie Suleman har i ettertid fått kallenavnet ‘Octomom’, hvilket stammer fra tittelen på pornofilmen hennes ‘Octomom Home Alone’.

Nylig delte hun et bilde av barna på Instagram-profilen sin. Nedenfor ses alle de åtte barna på første skoledag i tredje klasse:

Barna heter Jonah, Nariyah, Josiah, Maliyah, Isaiah, Noah, Jeremiah og Makai.

Natalie Suleman er fast bestemt på at barna hennes skal ha en sunn livsstil, og er derfor stor tilhenger av det veganske kjøkken:

Slik så de åtte barna ut ved juletider i fjor:

I dag lever hun dog et helt annet liv. Stripperkarrieren er lagt på hylla og byttet ut med en karriere innen veiledning og hjelp til utsatte kvinner. Det skriver Daily Mail.

Natalie Suleman mottar ikke lengere penger fra det offentlige, da hun i dag kan forsørge de 14 barna sine selv.

Les også: Ensom enkemann hang opp lapp i lokal matbutikk: Så skjedde det mest fantastiske