Ni år etter bryllupet åpnet ekteparet den viktigste gaven

05/09/2016 13:18

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Kathy og Brandon fikk en helt spesiell gave på bryllupsdagen deres, som de ventet ni år med å åpne.

Da Kathy og Brandon Gunn fra Ohio i USA sa ja til hverandre for ni år siden, fikk de en helt spesiell gave av Kathy Gunns tante Alison.

Men i motsetning til alle andre bryllupsgaver det forelskede paret fikk på deres store da, var denne pakken ledsaget av en mystisk beskjed: 'Ikke åpne denne gaven før dere har hatt deres første krangel'.

Ekteparet følte seg ikke klare til å åpne pakken med en gang, men de sparte på den gjennom ni år, tre flyttinger og fødslene av barna deres.

- Jeg tror ærlig at vi begge prøvde å unngå å åpne gaven, fordi det ville symbolisere at vi hadde feilet, forteller Kathy Gunn i et populært innlegg på facebooksiden Love What Matters.

Hun sier at både hun og mannen gjorde store overveielser om når tiden for alvor var inne for å åpne opp gaven:

- For oss ville det bety at vi ikke klarte å få ekteskapet vårt til å fungere. Så det tvang oss til å tenke gjennom alle situasjoner. Var tiden virkelig inne for å åpne pakken? Hva om dette ikke er vår verste krangel? 

Kathy og Brandon Gunn var sikre på at gaven var en slags redningsvest de kunne bruke når det oppstod et alvorlig problem i ekteskapet deres. Og de hadde på en måte rett.

Da ekteparet endelig åpnet gaven ni år senere, hadde de allerede knekket koden til et godt ekteskap: De hadde lært å være tålmodige med hverandre, gå på kompromiss, løse konflikter og samarbeide.

Tantens gave gjemte en enkel oppskrift til å drepe en dum krangel - men å komme de helt store problemer i forholdet til livs, det hadde de lært på egen hånd ved å vente med å åpne pakken.

Gaven bestod av penger og en beskjed til hver av dem. 

I hver beskjed fortalte Alison hvordan penge skulle brukes, i tilfelle en krangel skulle oppstå i ekteskapet. Brandon Gunn skulle gå ut og kjøpe blomster og en god flaske vin til kona si, mens Kathy Gunn ble rådet til å bruke pengene på god mat. Ikke dårlig!