Nicole ville slå av alarmen på kjæresten sin Apple Watch: Da gjorde hun en oppdagelse som rystet henne

27/10/2023 17:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok/Shutterstock
Foto: TikTok/Shutterstock
Nicole skulle akkurat skru av en alarm på kjæresten sin Apple Watch, men endte opp med å gjøre en fryktelig oppdagelse.

Nicole Christine fikk et stort sjokk da telefonen hennes plutselig laget en høy lyd på grunn av en Amber Alert. Meldingen kom til alle i området da politiet lette etter en mindreårig.

På den tiden var Nicole alene hjemme. Hun ventet på at kjæresten skulle komme hjem fra det hun trodde var en kveld ute med vennene hans.

Ifølge New York Post hadde han imidlertid ikke tatt med seg Apple Watch, og derfor ønsket Nicole å skru av den nevnte alarmen på klokken.

Mens hun gjorde dette, gjorde hun også en sjokkerende oppdagelse. Det viste seg at han var utro mot henne med en annen kvinne.

- Da klokken hans var i hånden min, så jeg en tekstmelding: «Jeg savner deg allerede.» Jeg var i sjokk og helt frossen, sier Nicole til New York Post.

"Vi hadde vært sammen i over et år og vi planla å gifte oss," fortsatte hun.

Hun understreket også at hun ikke ønsket å dele navnet hans av personvernhensyn. Paret møttes på Hinge i april 2022. Det var et trøblete forhold der de slo opp og ble sammen igjen flere ganger.

Imidlertid lovet han henne at de begge skulle gifte seg, få et vakkert hjem og skape en familie sammen.

"Men i det øyeblikket smeltet hele drømmen om at vi skulle ha en fremtid," sa hun og husket hvordan hun kom over den forferdelige nyheten.

Nicole selv delte historien sin i en video på TikTok som har fått mer enn 2,3 millioner visninger. I denne videoen forteller hun at kjæresten hennes også var i et forhold med en annen kvinne.

Det var derfor ikke bare en isolert affære. I kommentarfeltet under videoen har flere seere uttrykt sin store forargelse over situasjonen.

"Så takknemlig for at du fikk beskjeden," skrev en person. "Apple Watch redder deg alltid," sa en annen.

"Jeg er alltid sjokkert over hvordan noen har energi til to forhold. Jeg takler nesten ikke en," skrev en tredje.

"Jeg beklager! Dette skjedde akkurat med meg. Universet trådte inn akkurat i tide. Bli testet og send regningen til ham," kommenterte en fjerde.

Nicole har fortalt New York Post at hun konfronterte kjæresten sin. Først benektet han alt, men endte opp med å innrømme sin utroskap. Videre forklarte han at han ville bli hos henne, men ha friheten til å "se andre".

Nicole var absolutt ikke interessert i det, og hun flyttet den kvelden. Samtidig har hun understreket at hun aldri vil gå tilbake til ham.

Hun har også funnet ut at ekskjæresten hennes har hatt forhold til minst fem andre kvinner, som han alle møtte på Hinge. Hun har snakket med en av hans andre kjærester og har sammenlignet tidslinjer, og kunne se at forholdet deres var nesten identisk.