Nils raser over pakken PostNord etterlot: 'Hva faen tenker de på?'

11/09/2017 11:15

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Nils Beviz
Foto: Nils Beviz
En medarbeider fra PostNord var litt vel kreativ da en pakke skulle leveres til svenske Nils Beviz.

Det er deilig når postbudet ringer på døren og skal levere en pakke. Endelig kommer det seneste nettkjøpet med posten, og så skal det pakkes opp. 

Det var nettopp den gleden svenske Nils Beviz fra Göteborg opplevde, da postbudet hadde vært innom med en pakke. Den var så liten at postmannen kunne etterlate den i postkassen, så den unge mannen slapp å gå helt til posthuset. 

- Det var deilig, tenkte jeg. Nå var jeg jo hjemme for å motta pakken, så min eneste tanke var bare; ‘nå vil jeg ha den’, forteller Nils Beviz til Expressen. 
 
Men gleden ble raskt erstattet av banneord og sinte gloser, da Nils Beviz ikke klarte å få pakken ut av postkassen sin. I ettertid har han luftet frustrasjonen sin i en video på Facebook, skriver Expressen

Da postbudet leverte pakken, hadde vedkommende nemlig en hovednøkkel som kan åpne hele fronten på alle postkassene i oppgangen. 

På den måten kunne postbudet akkurat få pakken inn i postkassen. Men da Nils Beviz bare kan åpne en mindre luke til postkassen med nøkkelen sin, var det ikke bare bare å få ut pakken. 

Pakken var altfor stor til Nils Beviz' luke i postkassen, og da klarte ikke den unge mannen å få ut pakken. Foto: Nils Beviz

- Først tenkte jeg at jeg ville ringe til postbudet, men da innholdet ikke var særlig følsomt, bestemte jeg meg for å bare dra den ut av brevsprekken. Det hadde vært verre hvis det var noe glass i pakken. Men man kan jo spørre seg hva faen de tenker på, sier Nils Beviz til svenske Expressen.

Nils Beviz var virkelig ikke glad for postbudets kreative måte å etterlate pakken på. Foto: Nils Beviz

Det lykkes Nils Bevizdet å få ut pakken, men han lurer fortsatt på hva postbudet tenkte på da han leverte pakken på den måten. 

Hos PostNord i Sverige forstår de godt reaksjonen, og innrømmer at man har begått en feil i dette tilfellet.

- I dette tilfelle er det gjort en feilbedømmele på kontoret, og forsendelsen er tatt med i god tro og for å holde servicenivået høyt for kundene våre, sier Mats Ståhlgren, som er regionssjef i PostNord Sverige til avisen. 

Se videoen nedenfor hvor Nils Bevizdet åpner postkassen og forbanner PostNord: