Ny trend: Derfor tegner unge jenter peniser rundt øynene

24/11/2016 08:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Det er faktisk ikke en spøk at disse jentene har tegnet en tissemann ved øyet.

Det er vanskelig å gjøre seg klok på sminke hvis man ikke følger med, og som mann er det en jungel av ting som høres helt likt ut, som vi verken vet hva gjør eller kan.  

Foundation, eye-liner, serum og alt godt fra havet, kan menn bare riste forvirret på hodet, hvis kjæresten eller kona spør hva som er hva. 

Mange menn vil riktignok se humoren i den seneste trenden innen sminke, som nå blir delt på sosiale medier. Her tegner unge jenter nemlig en tissemann rundt øynene, skriver Metro

'Dickliner' er den nye pynten til øynene
Det var den 19-årige make-up bloggeren Asia Brautigam som kickstartet trenden kalt ‘dickliner,’ som siden har fått andre Twitter-brukere til å prøve seg med den nye utsmykningen.

- Wow, de jeg kjenner som driver med sminke har vært kreative med looken rundt øyene, så jeg måtte bare prøve det, skriver hun på Twitter-profilen sin, i et innlegg som er likt av tusenvis av brukere. 

Videre har det også fått flere jenter til å prøve lykken med eyelineren: 

Foto: Twitter

Foto: Twitter

Mon tro om det ikke finnes en del kjærester og menn som faller av stolen i latter, hvis dama drar på jobb med en mannetiss rundt øynene?

 

Læs også:

Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.
Finnes på alle kjøkken: Når du blander det med Cola og ser magien skje vil du gjøre det samme Når du ser hvordan blandingen kan brukes, vil du gjøre det samme.