Ny trend: Glem alt om lange øyenvipper - nå skal nesehårene forlenges

08/10/2017 12:30

Anniken Hauge

Viralt
Lengere nesehår, anyone?
Lengere nesehår, anyone?
En ung kvinne har delt bilder av de falske nesehårene sine på sosiale medier. Men kan bare krysse fingrene for at det ikke blir en greie.

Det er ikke noe nytt at bisarre trender sprer seg raskt på sosiale medier. Man tenker etter hvert at man har sett alt. At det ikke kan bli verre.

Men nå har en ny merkelig trend gått viralt, og den er muligvis mer oppsiktsvekkende enn noen annen skjønnhetstrend som har gått sin seiersgang på sosiale medier - og de er det som bekjent mange av.

Nesehårs-extensions. Ja, du leste dessverre riktig. Falske nesehår.

En ung japaner med brukernavnet gret_chen_chen har delt bilder av den bekymrende trenden på Instagram, og selv om hun bare har et par hundre følgere på det populære sosiale mediet, så har bildene hennes spredt seg lynraskt. 

(Se begge nedenfor)

Go eller no go?

Falske nesehår.

En skjønnhetsblogger fra kvinnemediet Allure har oppdaget de bemerkelsesverdige bildene, og skrevet om hvor lei hun er av absurde trender på dette.

- Det får meg til å sette spørsmålstegn ved alt jeg vet om skjønnhet, skriver Devon Abelman på Allure.

Men hun er allikevel ikke helt avvisende, for kanskje det faktisk er et genialt trekk av gret_chen_chen?

- Jo mer jeg ser på disse næsehårs-extensions, jo bedre liker jeg det. La oss være ærlige, det har en fin Twiggy-vibe over seg man ikke bare kan ignorere. Jeg er overbevist om at gret_chen_chen befinner seg på et høyere nivå av genialitet, som bare tar samfunnet litt tid å oppfatte før det blir anerkjent - du vet, som som Picasso eller Van Gogh.

Om den japanske kvinnen med de falske nesehårene er en genial first mover, eller om det bare er noe tøys, må være opp til folk selv å avgjøre. 

Tiden vil vise om trenden sprer seg. Se det opprinnelige innlegget nedenfor.