Ny undersøkelse: Kvinner tenner mest på tatoverte menn

26/09/2017 15:45

Anniken Hauge

Viralt
Den britiske dating-appen Type har gjort en undersøkelse som viser at brukerne deres digger tatoveringer.

Hvis du ikke kan motstå en mann med en skikkelig tribal-tatovering, så er du langt fra den eneste. Det er nemlig veldig mange kvinner som digger menn med tatoveringer.

Det ser i hvert fall sånn ut hvis man skal tro en undersøkelse som den britiske dating-appen Type står bak.

Det skriver Metro.

Brukere av appen ble spurt hva de syntes om å date en med tatoveringer. Hele 64 prosent svarte at dette var noe de godt kunne tenke seg.

Tatoveringer var også populært blandt appens mannlige brukere - 39 prosent svarte at de gjerne kunne datet en tatovert kvinne. En av dem var Steve Bryson:

- Jeg tror det sier noe om personligheten deres - at de er morsomme, vennlige og med på spennende ting. Selv har jeg bare en liten tatovering, men jeg liker kvinner med mange tatoveringer. Det gjør dem unike - ikke to tatoveringer er like, sier Steve Bryson til Metro.

Foto: Shutterstock (modelfoto)

Det var dog ikke bare blant heterofile brukere at tatoveringer var en hit. Blant par av samme kjønn foretrakk både menn og kvinner også en tatovert date. 

- Vi er overrasket over hvor stor denne trenden faktisk er. Mange av brukerne våre leter etter noen med litt kroppsutsmykning - det er tydeligvis noe som tenner både menn og kvinner, sier direktør for Type Benno Spencer til Metro.

En polsk studie som ble offentliggjort i starten av året, viste dog et litt annet resultat. Da ble 2.584 menn og kvinner presentert for en rekke bilder av forskjellige menn uten tatoveringer.

Bildene var dog blitt redigert, så det så ut som at mennene hadde tatoveringer. Både bilder med og uten tatoveringer ble bedømt av deltakerne i forskjellige kategorier.

De kvinnelige deltakerne vurderte at mennene på de tatoverte versjonene av bildene så sunnere ut, men ikke mer eller mindre attraktive enn mennene på de originale versjonene uten tatoveringer.

Omvendt vurderte de mannlige deltakerne at mennene på de tatoverte versjonene var mer attraktive, men ikke så mer eller mindre sunne ut enn de originale. Begge kjønn vurderte at de 'tatoverte' mennene så mer maskuline, dominerende og aggressive ut.

Du kan lese mer om studiet her.

Ny alarmerende forskning: Dette skjer med hjertet ditt etter bare én e-sigarett