Over 60.000 i måneden og gratis leie: Vingård søker ansatte

29/03/2021

Emma Sletta

Viralt
Hvis du liker vin, penger og ikke minst solskinn, så kan denne jobben være et alternativ for deg.

Hvis det er noe du lengter etter i de lange, kalde og mørke vintermånedene, bør det bare være et godt glass vin i bakesolen.

Det spesielle scenariet er akkurat hva en vingård i den amerikanske delstaten California tilbyr for tiden.

Murphy-Goode Winery er for tiden på utkikk etter ansatte for en vingård som de selv beskriver som vakre omgivelser i det californiske vinlandskapet - og hvis du ikke ser ut til muligheten til å smake nybrygget vin i fantastiske omgivelser og værforhold, ikke bekymre deg.

På jakt etter de perfekte ansatte betaler vingården godt over DKK 62.000 i månedslønn, samt gratis leie for et helt år.

Selv om du tror det, er det ikke et krav at du har stor kjenskap til vin. Som Murphy-Goode Winery skriver i sitt jobbinnlegg på Twitter - "Hvis du kan uttale ordet "cabernet", vil vi ansette deg,"

Jobben i seg selv består av et bredt spekter av oppgaver og ansvar som ifølge selskapet selv vil gi den ansatte et godt innblikk i bransjen, samt mange gode erfaringer og erfaringer.

Du vil i utgangspunktet bli bedt om å jobbe med druene, men har raskt mer ansvar, og blant annet får muligheten til å "skygge" vinbryggeren Dave Ready Jr., som er sønn av selskapets grunnlegger.

Jo mer erfaring du tilegner deg, på et tidspunkt vil du også bli bedt om å gi turer på vingården, og fortelle om vinen som produseres og alle prosessene som trengs for å lage god vin.

Skulle du være interessert i et interessant og godt betalt arbeid i vakre omgivelser, kan du lese mer her.

 

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.