Over 60.000 i måneden og gratis leie: Vingård søker ansatte

29/03/2021 13:17

Emma

Viralt
Hvis du liker vin, penger og ikke minst solskinn, så kan denne jobben være et alternativ for deg.

Hvis det er noe du lengter etter i de lange, kalde og mørke vintermånedene, bør det bare være et godt glass vin i bakesolen.

Det spesielle scenariet er akkurat hva en vingård i den amerikanske delstaten California tilbyr for tiden.

Murphy-Goode Winery er for tiden på utkikk etter ansatte for en vingård som de selv beskriver som vakre omgivelser i det californiske vinlandskapet - og hvis du ikke ser ut til muligheten til å smake nybrygget vin i fantastiske omgivelser og værforhold, ikke bekymre deg.

På jakt etter de perfekte ansatte betaler vingården godt over DKK 62.000 i månedslønn, samt gratis leie for et helt år.

Selv om du tror det, er det ikke et krav at du har stor kjenskap til vin. Som Murphy-Goode Winery skriver i sitt jobbinnlegg på Twitter - "Hvis du kan uttale ordet "cabernet", vil vi ansette deg,"

Jobben i seg selv består av et bredt spekter av oppgaver og ansvar som ifølge selskapet selv vil gi den ansatte et godt innblikk i bransjen, samt mange gode erfaringer og erfaringer.

Du vil i utgangspunktet bli bedt om å jobbe med druene, men har raskt mer ansvar, og blant annet får muligheten til å "skygge" vinbryggeren Dave Ready Jr., som er sønn av selskapets grunnlegger.

Jo mer erfaring du tilegner deg, på et tidspunkt vil du også bli bedt om å gi turer på vingården, og fortelle om vinen som produseres og alle prosessene som trengs for å lage god vin.

Skulle du være interessert i et interessant og godt betalt arbeid i vakre omgivelser, kan du lese mer her.