Overrasket kjæreste med sexleketøy: Endte helt galt

06/10/2021 08:45

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mann overrasket kjæresten sin med nye leker til soverommet. Endte det imidlertid ikke helt som han hadde forventet.

En mann overrasket kjæresten sin med et sexleketøy som tilsynelatende fungerte så bra at det 'nesten drepte han'. Det skriver han i en anmeldelse av sexleketøyet på Amazon, ifølge The Sun.

Amazon-kunden Jay skrev en femstjerners anmeldelse av et stykke sexleketøy, som fikk overskriften 'Kjøp hvis du vil ha en utdrivelse'.

Han forklarer i sin anmeldelse at han hadde kjøpt dette sexleketøyet til kjæresten sin, for å gi henne følelsen av oral og penetrasjon samtidig. Han sier også at han ikke hadde store forventninger på grunn av prisen.

Artikkelen fortsetter under

«Jeg forventet at den skulle være ganske svakt, men likevel prøvde jeg det», skriver Jay.

Da paret klarte å finne riktig posisjon, var de klare til å starte. Etter omtrent 30 sekunder begynte sexleketyet tilsynelatende å fungere - enda mer enn forventet.

Artikkelen fortsetter under

"Jeg husker ikke resten. Tilsynelatende kom hun umiddelbart så hardt at beinet hennes sparket ut, traff kjeven min, og jeg fløy tilbake og traff radiatoren», skriver han i anmeldelsen.

"Hun trodde hun hadde drept meg. Alt i alt, etter et smertestillende middel, en frossen pose erter på kjeven min... er et godt leketøy», skriver han, og fortsetter:

Artikkelen fortsetter under

"Hvis du vil bruke det med partneren din, foreslår jeg at du bruker et slags sikkerhetsutstyr for å beskytte deg mot fysisk skade som kan oppstå."

Hans komiske anmeldelse ble deretter delt av en underholdt Amazon-bruker på Twitter, med mange som naturligvis synes det er morsomt. Derfor gikk det også viralt på sosiale medier.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.