Pappa falt bevisstløs om i skogen: Da han våknet, lå hans 16 år gamle datter død ved siden av

04/10/2023 19:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Dødsårsaken er både tragisk og utradisjonell.

Putnam County i Florida ble rammet av sorg da en forferdelig ulykke tok livet av en ung cheerleader, Baylee Holdbrook, bare 16 år gammel.

Den tragiske hendelsen utspilte seg under en jakt der et lynnedslag førte til et hjerteskjærende tap.

Det skriver Daily Star.

Baylee Holdbrook og faren var ute på jakt da et tre ble truffet av lynet og krasjet over dem.

Faren hennes mistet bevisstheten i øyeblikket og våknet for å oppdage at datteren ikke pustet. I all hast ringte han 911 og begynte å utføre livreddende førstehjelp på Baylee til hjelpen kom.

Baylee ble hastet til HCA Florida Putnam Hospital og senere overført til UF Health Shands i en kritisk tilstand. Til tross for desperat medisinsk innsats og støtte fra lokalsamfunnet, mistet Baylee Holdbrook livet ved University of Florida Health Shands Hospital i Gainesville, Florida.

Skolen hennes, Palatka Junior High School, ble rystet av tapet av klassekameraten. Klassekamerater samlet seg for å be for at hun skulle bli frisk, men tragisk nok var skadene for omfattende.

Familie og venner sørger nå over tapet av en livsglad heiagjeng som var elsket av mange.

Trinity Baptist Church, hennes lokale kirke, kunngjorde en tid for fellesskap og bønn for å hedre Baylee Holdbrook.

Et gjennomsnitt på 28 mennesker dør hvert år i USA som følge av lyn, ifølge US Centers for Disease Control and Prevention. Florida er dessverre en av de statene som opplever flest dødsfall fra lyn.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.