Pappa fikk et stort sjokk: Så baby i vaskemaskinen

01/01/2024 15:00

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Det var litt av et sjokk som en far fikk nylig da han kom hjem og sjekket vaskemaskinen som gikk. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.

Det er ikke rart en far fikk sitt livs sjokk da han kom inn døren og så vaskemaskinen gå.

Det var ikke det faktum at klær ble vasket som nesten forårsaket faren hjertestans, det var det faktum at hans lille sønn var inne i den. Eller i det minste trodde han det.

Da faren tok en nærmere titt på vaskemaskinen, var han glad for å se at det bare var en t-skjorte med barnets ansikt trykt på den.

Det er imidlertid forståelig at faren ved første øyekast trodde at hans lille gutt var fanget i det pågående vaskeriet når du ser bildet han har lastet opp.

Sett en advarsel på

Faren har lastet opp bildet til den store bildetjenesten Imgur, hvor han har lagt det ut med følgende tekst.

– Vær så snill. Hvis du noen gang vasker favorittgenseren din med barnets ansikt på, må du huske å legge en advarsel eller noe sånt på vaskemaskinen», skriver han.

Bildet gikk raskt viralt, hvor det har fått ikke mindre enn 100.000 visninger samt mange kommentarer. Flere i kommentarfeltet trodde også ved første øyekast at det var en ekte baby som lå i vaskemaskinen.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.