Pappa lager ellevill scene på flyplassen: Når de ser i sønnens bag, dukker det opp en uventet og pinlig overraskelse

15/09/2023 23:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Når sikkerhetspersonellet ser i baggen, blir sønnen helt målløs.

Noen individer har en forkjærlighet for det, mens andre har et noe anstrengt forhold til den slags pranks og krumspring for å utføre "practical jokes".

Uansett er det ikke alltid like morsomt for den som blir latterliggjort når vitsen avsløres og du innser at du har blitt offer for de mer eller mindre uskyldige krumspringene på din bekostning.

Dette ble klart for en amerikansk sønn da Ted Andressen fra New Orleans bestemte seg for å komme med en morsom overraskelse på sønnens bekostning og delte en video av den pinlige hendelsen på Facebook.

Mens familien passerte gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen, ble sønnens bag valgt ut for videre sjekk, og en kvinnelig sikkerhetsoffiser begynte å tømme den foran den uvitende mannen.

Først fant hun en pute til halsen, deretter en av de klassiske plastposene som brukes til væsker. Men så trakk hun plutselig en 30 centimeter lang dildo og glidemiddel ut av vesken, noe som kom overraskende på sønnen.

Da sønnen så den store dildoen, snudde han seg straks til de andre reisende og ble rød i hodet, så gjemte han ansiktet i hendene og brøt ut i latter.

I samme øyeblikk kunne man høre faren og de andre reisende i gruppen bryte ut i latter, og i bakgrunnen kunne man også høre Ted Andressen si: «Du skjønner, de vet tydeligvis ikke hva du har pakket i din egen veske.»

Sønnens reaksjon var utrolig, og etter å ha kontrollert latteranfallet, sa han med et smil: "Dere drittsekker. Det var derfor du ville at jeg skulle røyke den sigaretten før», og han tok moroa med et smil.

Etter å ha bedt den kvinnelige sikkerhetskontrolløren om unnskyldning, fikk familien lov til å fortsette gjennom sikkerhetskontrollen på reisen. Videoen av denne morsomme episoden ble delt på Facebook nylig og har siden fått mer enn 18 millioner visninger.

Du kan se den morsomme videoen selv her: