Par kjøper et hus og ser noe rart i hagen: Når de ser hva det er, får de frysninger nedover ryggen

17/08/2023 21:30

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
April Parker og partneren hennes kjøpte faktisk bare hus og hage i Alabama. Men da de signerte kontrakten, skjønte de at de ikke ville bo alene på eiendommen.

April og kjæresten måtte gå med på en hjerteskjærende klausul da de flyttet: De tidligere eierne tok ikke med seg sin 10 år gamle hund, Molly, eller familiekatten da de flyttet. "De ville bare ikke ha henne," forklarer April Parker overrasket på TikTok.

I en TikTok-video går April gjennom eiendommens hage og møter til slutt hunden Molly, som har vært i bånd mellom to trær i hagen alene i flere dager.

De hjerteløse tidligere eierne hadde forlatt den firbeinte vennen med kun en skål med vann og en transportkasse til ly.

Pitbullen, som ligger helt oppgitt mellom trærne, ser først mistenksomt på april. Men når hun hilser på ham med de tårevåte ordene «Baby, du får et nytt hjem», får dyret umiddelbart selvtillit og begynner å nærme seg, logrende med halen.

«Vi ønsker å gi henne et godt liv», skriver April på TikTok. "Hun vil aldri bli bundet til et tre og forlatt helt alene igjen."

Og paret holder løftet: Molly kommer for å bo hos dem, og dyrebroren hennes, en oransje katt, blir også adoptert. Mens katten foretrekker å bo alene i hagen som utekatt, liker hunden Molly å være nær sine nye eiere.

"Hun er bokstavelig talt klistret til vår side," sier April underholdt. "Hun vil ikke slutte å følge oss. Det er så søtt."

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.