Paret bestilte 51 cruise på rad: Billigere enn et sykehjem

06/11/2023 10:00

Emma

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Marty og Jess Ansen var overbevist om at det var billigere å bo på et cruiseskip enn et sykehjem. I juni i fjor bestemte de seg for å sette teorien sin på prøve og dro på den første av sine 51 cruisereiser.

Det australske paret har bestilt 51 cruise på rad, blant annet fordi det er billigere enn å bo på et sykehjem.

I en uttalelse til A Current Affair sier Marty: "Vi har vært om bord lenger enn noen andre. Mannskapene skifter, men vi blir om bord."

De regnes nå nesten som familie av mannskapet, og Jess ble til og med overrasket om bord på bursdagen hennes forrige måned.

450 dager

Å dra på cruise har vært en favorittsyssel for paret i en årrekke. Men under koronapandemien ble det naturlig nok en stopp for reisene. Så når pandemien og restriksjonene slapp taket, var de klar for å dra på eventyr igjen.

"Jeg sa til slutt til reisebyrået mitt: «Uansett hva som kommer, bestill det», og det var slik det endte opp med å bli et så langt cruise," forklarer Marty.

Paret har vært til sjøs i mer enn 450 dager, men har aldri hatt et kjedelig øyeblikk. Hver morgen starter de med en time bordtennis, som er perfekt for å få opp appetitten.

"Vi vet ikke hvordan vi skal ta oppvasken lenger, vi vet ikke hvordan vi skal re opp sengen fordi vi ikke har gjort det på så lenge. Så nå må vi holde oss om bord for å overleve," spøker Marty.

Da de snakket med TODAY i fjor, sa de at livet på et cruiseskip var «rett og slett fantastisk».

"Alle måltider er tilberedt for deg, du trenger ikke lage mat, du går på et show hver kveld og danser etter showet, så spiser du middag og går tilbake til lugaren din," ifølge Jess.

Se mer om paret i videoen nedenfor:

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.