Paret har prøvd å få barn i 8 år – så får de en overraskende beskjed

11/10/2023 08:00

Sofie

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
I årevis slet paret med barnløshet. Så fikk de en overraskende beskjed.

I juli 2014 begynte Ashley og Tyson Gardner fra Utah en IVF-behandlingsprosess som de hadde spart opp til i årevis. Det var deres siste forsøk på å bli gravid.

De var fast bestemt på å lykkes, men de visste også at sjansene ikke var spesielt store, skriver Sosialnytt.

Legene gjorde imidlertid en oppdagelse som ville endre alt. De fant to egg, som ble forsiktig implantert i Ashleys livmor.

Håpet var at minst en av dem skulle føre til et sunt svangerskap. Og det skjedde. Ti uker senere fikk paret den fantastiske nyheten - Ashley var gravid.

Det første sjokket kom da Ashley og Tyson gikk på sin første ultralyd da de var gravide i uke 17.

Det viste seg at ikke bare ett egg hadde festet seg, men begge eggene hadde. Men mest bemerkelsesverdig hadde begge eggene delt seg, noe som betyr at paret ventet to sett med identiske tvillinger.

Dette er utrolig sjeldent og forekommer i bare ett av 70 millioner tilfeller.

Ashley og Tyson ble selvfølgelig sjokkert over denne doble overraskelsen, men de var også fylt av glede over den kommende utvidelsen av familien.

Graviditeten var begivenhetsløs og Ashley fødte fire friske små jenter. I dag er jentene ni år og fyller parets hjem med liv og kjærlighet.

Paret har også opprettet en Facebook-side hvor de deler sin reise og hverdag med sine mange følgere.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.