Paret sendte bryllupsinvitasjon til Barack Obama: Svaret hans gjorde dem målløse

25/01/2024 13:00

Sofie

Viralt
Foto: Tiktok/@breevmusic
Foto: Tiktok/@breevmusic
Det er ikke mange som kan si at de har mottatt et brev fra Barack og Michelle Obama selv.

Et amerikansk par hadde en uventet og uforglemmelig opplevelse etter bryllupet. I stedet for å la overflødige «save the date»-kort samle støv, bestemte bruden Bree seg for å sende dem til en rekke kjendiser for moro skyld.

Det hun ikke forventet var at en av dem faktisk ville svare.

Bree, kjent som TikTok-bruker @breevmusic, delte opplevelsen sin på sosiale medier. Hun jobbet hjemmefra da hun bestemte seg for å sjekke postkassen der det lå et veldig spesielt brev.

Etter å ha sett noen fornemme signaturer på brevet, visste hun nøyaktig hva det var, men bestemte seg for å vente noen timer til hennes nåværende kone, Jean, kom hjem fra jobb.

I en video uttrykte Bree sin begeistring: "Jeg gruer meg. Kona mi er ikke hjemme engang, jeg må vente tre timer til jeg kan dele denne nyheten med henne. Jeg går bare rundt i huset mitt. Jeg flipper ut."

Da Jean endelig kom hjem åpnet de brevet sammen, og det viste seg at det var fra USAs tidligere president Barack Obama og hans kone Michelle, skriver LADbible.

"Kjære Bree og Jean, Gratulerer med bryllupet deres! Vi håper ekteskapet deres er velsignet med kjærlighet, latter og lykke og at båndet deres blir sterkere for hvert år som går," stod det i brevet.

Den søte responsen fra kjendisparet gjorde dem begge målløse. Bree forklarte at de planla å få den innrammet slik at den kunne pryde hjemmet deres.

Foto: Tiktok/@breevmusic

Etter først å ha mistanke om at de to signaturene var trykt, ble Bree enda mer begeistret da hun la merke til at blekket hadde sivet gjennom papiret - noe som tydet på at de faktisk var håndskrevne.

I en oppfølgingsvideo utbrøt hun: "Dette er en ekte signatur! Dette er ekte! Jeg flipper ut igjen!"

Bree og Jean giftet seg 2. september i fjor, så selv om det ikke var noen sjanse for at den tidligere presidenten og førstedamen ville dukke opp på festen deres, surret paret fortsatt om svaret.

I tillegg til Barack Obama hadde det nygifte paret også sendt invitasjoner til kjendiser som Drew Barrymore og noen TikTokers hun følger – men Obama var den eneste som svarte.