Pass på: Disse 5 mennene må du aldri falle for

22/12/2017 15:00

Anniken Hauge

Viralt
Hvis du møter en av disse typene, bør du passe på så ikke hjertet ditt blir knust.

Det kan være litt av en utfordring å finne frem rundt i dating-jungelen, og det krever sin kvinne å gjennomskue hvorvidt en mann er noe for deg eller ei.

De fleste har sikkert en rimelig klar fornemmelse av hva de liker hos en partner. Men noen ganger mister man dømmekraften når følelsene tar overhånd. 

Kanskje er det hjelp å hente her. Yourtango har funnet fem mannetyper som de fleste kvinner bør prøve å holde seg unna.

1. Mammagutt.
De fleste kvinner har nok møtt på en sånn mann på et eller annet tidspunkt. Et av de mest vesentlige kjennetegn er at det er veldig vanskelig for ham å treffe en beslutnung før han har spurt sin mor til råds. De uvanlig nære båndene han har til sin mor, kan også bety at han ahr vanskeligheter med å gi plass til en annen kvinne i sitt liv. Hvis du ikke orker å kjempe om denne plassen, bør du kanskje se etter en mann som ikke er like avhengig av mammaen sin.

2. Playeren.
Playeren er som regel en veldig sjarmerende fyr som selv er veldig klar over hvor kjekk han er. Det utnytter han til det fulle ved å sondere terrenget og etterlate et spor av knuste kvinnehjerter bak seg. Du tror kanskje at du kan omvende ham - at han virkelig ønsker et seriøst forhold med deg - men risikoen for at du brenner deg er temmelig stor med denne mannen.

3. Narsissisten.
De fleste narsissister har til felles at de er attraktive menn med en tendens til å være sosiopater. Det som skiller narsissisten fra den useriøse og playeren, er at han faktisk er i et meningsfullt forhold – med seg selv. Det betyr dessverre at det ikke er plass til deg og dine behov. Han er nemlig altfor opptatt av seg selv til å ta seg av dine problemer.

4. Den ubesluttsomme.
Alle kan ha vanskeligheter med å ta beslutninger av og til. Men hvis du legger merke til et uttalt mønster, bør du passe på. Selv om han er en voksen mann, aner han fortsatt ikke hva han vil med livet sitt. Hvis han endelig tar seg sammen og inviterer deg ut, klarer han ikke å bestemme seg for om dere skal spise ut, ta en drink eller dra på kino. 

5. Den useriøse.
Denne fyren kan være vanskelig å identifisere når du akkurat har møtt ham Men når du har datet han en stund, dukker de første tegnene opp. Han gidder ikke møte vennene og familien din, skriver til deg på natennn, og går som regel hjem igjen etter dere har hatt sex. Han vil ikke være i et seriøst forhold med deg, og det er svært usannsynlig at du får ham til å ombestemme seg.

8 overraskende feil du begår på første date uten å vite det