Passasjer filmer kvinnes bakhode i bussen etter kvalmende syn

03/08/2017

Ida Veiden Brakstad

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En busspassasjer tok fram kameraet da noe plutselig begynte å bevege seg i en kvinnes hår. Nå går den ekle videoen verden rundt.

Hvis det begynner å klø skrekkelig i hodedbunnen mens du leser denne artikkel, så bare vent til du ser videoen.  

Filmen stammer fra Mexico og er opptatt av en ukjent busspassasjer som plutselig la merke til noe som kravlet rundt i håret på en kvinnelig medpassasjer som satt i setet foran. 

Det skriver britiske Metro.

I den ekle videosnutten ser man klart og tydelig hvordan kvinnens hår er fullt av liv, og kikker man nærmere er det tydelig at hennes svarte hår er dekket av lus som kravler rundt mellom hårstråene. 

Kvinnen selv virker ikke som om hun legger merke til at det vrimler med blodsugende småkryp i håret hennes. Hun klør seg ikke i håret en eneste gang - så kanskje har hun blitt vant til gjestene. 

Det kvalmende opptaket har fått nettet til å grøsse. Du kan selv se den frastøtende filmen nedenfor - hvis du kan holde det ut.

Læs også:

Bergensbanen stengt: Passasjerer måtte overnatte på toget Bergensbanen og flere fjelloverganger ble stengt på grunnlag av uvær. Passasjerene har overnattet på toget i natt.
Etter ny studie: Forskere kommer med advarsel til personer som sover for lite Sover du for lite? Det kan få store konsekvenser for deg. Hvis du sover mindre enn fem timer om natten, øker det risikoen for en blodpropp.