Patricia kikket vekk fra sin 1 år gamle sønn i et lite øyeblikk: Så skjer det utenkelige

25/01/2023

Mikkel Sletta

Viralt
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Patricia hadde en fin fridag med sin 14 måneder gamle sønn Stanley, og de to var ute og koste seg i hagen, men et øyeblikks uoppmerksomhet kostet nesten Stanley livet.

Patricia Drauch hadde en fin fridag med sin 14 måneder gamle sønn Stanley, og de to var ute og koste seg i hagen. Patricia tok øynene fra Stanley i noen sekunder fordi hun trengte å hente verktøy fra garasjen, men da hun kom tilbake var gutten sporløst forsvunnet.

Hun lette overalt, men fant ikke sin lille sønn. Etter hvert gikk det opp for henne at han kan ha gått inn i familiens utendørsbasseng. Hun løp bort til bassenget og ble møtt av et grusomt syn.

Patricia fikk fullstendig panikk. Stanley lå i bassenget og ansiktet hans begynte å bli blått. "Det så ut som han fløt i vannet," sier Patricia.

Når hun kommer nærmere, ser hun hva som holder sønnen oppe. Familiens labrador har hoppet etter 1-åringen i bassenget og ligger nå under gutten.

«Hunden lå helt stille i bassenget. Det var som om han ikke turte å bevege seg en tomme», sier Patricia til WOOD TV8.

Den livredde moren ringte umiddelbart ambulanse, mens hunden fortsatt lå helt stille i vannet for å balansere 1-åringen på ryggen slik at han ikke fikk vann i munnen.

Den lille gutten var bevisstløs en stund, men røntgenbildene tatt på sykehuset viste at han heldigvis ikke hadde fått vann i lungene. Dette er takket være en veldig smart og modig hund.

Et klipp av hendelsen kan ses nedenfor.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.