Pensjonisten Jørgen handlet i sin lokale Rema 1000: Forlot butikken med tårer i øynene

01/04/2024 22:15

Emma Sletta

Viralt
Foto: Facebook
Jørgen trodde han bare skulle ned på en vanlig handletur, men butikksjef Max hadde andre planer.

Til tross for bursdagen følte Jørgen seg ensom, for det var hans første bursdag uten kona på 50 år.

Han hadde planlagt en vanlig dag med shopping i den danske byen Valby, men kjøpmannen Max hadde andre planer for ham.

I en rørende video på Rema 1000s Facebook-side forteller Jørgen om ensomhetsfølelsen. Max, kjøpmannen i Valby, er imidlertid kjent for å bygge relasjoner med sine faste kunder og var klar over Jørgens bursdag og hans personlige situasjon.

Max bestemte seg for å overraske Jørgen ved å fylle butikken med sangelskende statister som utga seg for å være faste kunder, samt skjulte kameraer.

En fløyte av en kjent melodi startet, og snart sang folk "I dag er det Jørgens bursdag". Kort tid etter kom Max og flere andre Rema 1000-ansatte og avslørte overraskelsen med et stort banner der det sto «Gratulerer med dagen Jørgen»

Det var et spesielt øyeblikk for både Jørgen og Max, hvor Jørgen ble rørt og Max tydelig stolt over å kunne gjøre en forskjell for en av sine kunder.

Max er ikke bare populær blant kunder, men også i bransjen. Som dagligvare har han vunnet totalt 20 priser, inkludert to priser for fremragende forretningssans for de mest innovative dagligvare-, butikk- og varehussjefene i Danmark innen både dagligvare og spesialvarer.

Du kan se den rørende videoen nedenfor: