Politiet ble tilkalt to ganger, men gjorde ingenting: Etterfølgende skjer det utenkelige

09/08/2023 14:30

Emma

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Politiet ble tilkalt to ganger.

Det er hendelsen som plutselig har kastet en mørk skygge over en ellers lovende karriere og etterlatt mange i sorg og sjokk.

5. august ble Krystal Cascetta, en kjent spesialist i hematologi og onkologi ved Mount Sinai Hospital, funnet død i sitt hjem.

Verre er det at det skal ha blitt funnet bevis for at 40-åringen kom inn på barnerommet tidlig lørdag morgen og drepte barnet sitt, før hun vendte våpenet mot seg selv og skjøt.

«En foreløpig undersøkelse viste at Krystal Cascetta rundt kl. 07.00 gikk inn på barnerommet sitt og skjøt babyen sin, og deretter rettet pistolen mot seg selv. Åstedet er forenlig med et drap/selvmord,» opplyser politiet, ifølge TYLA.

Det er foreløpig ikke kjent hvor gammel babyen var, men innlegg i sosiale medier tyder på at babyen ble født for bare noen måneder siden.

Cascetta bodde sammen med mannen sin, Tim Talty, i et hus i Westchester, men Tim var ikke til stede på arrangementet.

I stedet var det Krystals foreldre som ikke hadde tid til å forhindre den hjerteskjærende hendelsen.

Det er fortsatt mange ubesvarte spørsmål i forbindelse med denne tragiske hendelsen. Selv om det ikke er klart hva som førte til hennes hensynsløse handlinger, har flere naboer avslørt et annet sjokkerende faktum: Politiet ble tilkalt til Cascettas hjem minst to ganger før hendelsen fant sted.

Dette sår tvil om omstendighetene som kan ha spilt en rolle i denne hjerteskjærende situasjonen.

Cascetta og Talty ble beskrevet som et privat par som holdt seg for seg selv.

Naboer og lokalsamfunnet er sjokkert over hendelsesforløpet og leter nå etter svar på de mange spørsmålene som har oppstått som følge av denne tragedien.