Politiet gikk inn på barnerom under razzia i bolig - gjorde vilt funn bak Disney-plakat

31/07/2017 09:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Twitter/SYPSheffield
Foto: Twitter/SYPSheffield
Det var mildt sagt en overraskende fangst som ventet politiet da de valgte å undersøke en vegg på et barneværelse nærmere under en razzia.

Det er ikke bare blant barn verden over at Disney-filmen Frost er populær. Også i forbryderkretser er tegnefilmen om Elsa og Anna åpenbart en hit.

Det erfarte britisk politi, da de under en razzia i et hus i byen Manor i Sheffield, gjorde et oppsiktsvekkende funn. Det skriver britiske Metro.

Razziaen fant sted i går, og det var på et barneværelse i huset at politiet undersøkte en vegg bak en plakat av Elsa og Anna fra filmen Frost.

Foto: Twitter/SYPSheffield

Bingo.

For bak de uskyldige Disney-karakterene gjemte det seg en falsk vegg. Da politiet fjernet gipsplaten, viste det seg at de to elskede prinsessene hadde dekker over en forbrytelse. 

Et laboratorium til fremstilling av cannabis, hvilket selvsagt er ulovlig.

 

Politiet ble forskrekket over synet av de atskillige grønne hampplantene, og de ble senere beslaglagt. 

Samtidig ble en 64-årig mann anholdt i huset, skriver Metro.

Foto: Twitter/SYPSheffield

- Tre store planter og fire kimplanter er beslaglagt, mens en 64-årig mann er vfhørt og siktet for fremstilling av cannabis, forteller en talsmann fra South Yorkshire Police.

Etter funnet har flere medier laget humor ut av funnet - ikke minst på grunn av Disney-plakaten. Selv engelsk politi har heller ikke klart å ikke tulle med episoden på Twitter.