Politiet hører lyder fra forlatt hus - bryter seg inn i bygningen på det helt rette tidspunktet

14/10/2016 13:15

Anniken Hauge

Viralt
Under en alminnelig patrulje hørte politiet noen merkelige lyder fra et forlatt hus. En skingrende klynkelyd lød helt ut på gata. Betjentene bestemte seg for å bryte inn og finne ut hvor lyden stammet fra. Snart så de to merkelige skikkelser.

En skingrende klynkelyd kunne høres helt ut på gata da de to politibetjentene fra Chicago var på patrulje i lokalområdet.

De bestemte seg for å undersøke hva det var som lagde lyden som kom fra det forlatte huset. De brøt seg inn, og i mørket så de to skikkelser. De viste seg å være to hunder, som hadde blitt låst inne i huset.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

De stakkars dyrene var bare skinn og bein. Betjentene var helt sjokkerte over funnet. De fikk tak i de skrekkslagne hundene, og fikk dem i sikkerhet hos dyrevernsorganisasjonen Trio Animal Foundation.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Personalet hos organisasjonen ga hundene navnene Emmy og Oscar. Emmy veide så lite som ni kilo da hun ble funnet. Oscar hadde store pusteproblemer, og nyrefunksjonen hans var dårlig.

 

Emmy kunne knapt stå oppreist på egenhånd.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Oscar ble undersøkt av dyrleger med én gang. Hunden ble satt på en streng diett, da han kunne dø om han spiste for mye for raskt.

Etter tre måneder skjedde det en vill forandring.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Emmy og Oscar kom seg tilbake på potene. De gjenvant styrke og fikk lyst til å leke igjen.

Nå skulle man bare finne en familie til de. Personalet synes det var tøft å måtte ta farvel med hundene. Allikevel var gleden stor da de lykkes i å finne en familie som gjerne ville adoptere Emmy.

 

Og det var ikke hvem som helst. Faktisk så ønsket en av organisasjonens egne dyrleger, Anthony, å ta med seg henne hjem.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Siden har Oscar også fått seg en ny familie.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Alt takket være de to politibetjentenes årvåkenhet og nysgjerrighet til å gå inn i et forlatt hus.