Politiet kalles til tyveri av hunder: Det de finner i leiligheten gir dem et stort sjokk

28/08/2023 22:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Britiske politifolk dro til et hjem i Radcliffe i Manchester-området for et hundetyveri.

Tirsdag – rundt klokken 10.30 lokal tid – søkte politifolk gjennom boligområdet på Ainsworth Road og fant ifølge BBC en manns kropp i enden av terrassen.

Den døde mannen ble relativt raskt identifisert som Donald Patience (45), som bare ble kalt «Prentice» av alle og var en stor hundeelsker med en svakhet for Labradoodles. Den omkomne skal ha vært en kjær menneskesjel.

Den avdøde ble beskrevet av pårørende som «savnet av mange» og skal ha vært død i flere dager. I mellomtiden er obduksjonen foretatt, omstendighetene rundt dødsfallet virker svært merkelige for etterforskerne, derfor er det satt i gang en drapsetterforskning.

Tre menn ble arrestert for drap. Mens en 27-åring og en 41-åring først ble løslatt mot kausjon i påvente av etterforskningen, sitter en 39 år gammel mann i politiets varetekt. Det skriver Tag24.

Mistenkte Ian Gary Connell kunne ha drept briten for å ha angrepet hans Labradoodle. Polititjenestemennene etterlyser i den forbindelse vitner som kan gi opplysninger om hva som skjedde de siste dagene av Donald Patiences liv.

Etterforskerne er spesielt interessert i hva som har skjedd siden 18. august. Den savnede hunden ble også reddet. Var han motivet for tyveriet?

"Det var en seks fot høy mann i en grå jakke som var arrestert og en krøllhåret hund," sa en beboer, som først trodde det bare var en krangel.

Læs også:

Derfor bør du spise det hvite «rusket» på klementinen Vi alle elsker frukten for sin friske duft, søte smak og at den er så enkel å skrelle. Men det er faktisk det hvite «rusket» som skjuler en skattekiste av næringsstoffer.