Politikvinne finner sulten baby: Det neste hun gjør vil sjokkere deg

22/08/2023 21:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Det var tirsdag 14. august i fjor at Celeste og partneren Marcos Heredia var ute på oppdrag for å hente en åtte måneder gammel gutt og søsteren hans som ikke lenger ville bo hos moren.

Begge ble ført til Sor María Ludovica barnesykehus, og det var der den rørende gesten fant sted. Den lille gutten begynte å gråte, og Celeste, som selv er mor, skjønte raskt at han var sulten.

Hun tilbød seg umiddelbart å amme ham selv da sykehuset ikke var i stand til å hjelpe ham. Celeste satte seg på en stol i gangen og begynte å amme, noe kollegaen tok et bilde av. Som han senere la ut på Facebook, hvor det raskt fikk tusenvis av reaksjoner.

Nå får den vakre politikvinnen skryt for gesten, som ligger langt utenfor hennes plikter. Selv om gutten var både skitten og forsømt, nølte hun ikke et sekund da hun forsto hva som ville hjelpe.

Brannvesenet i Barisso, hvor hun også jobber som frivillig, kjøpte seg inn i trenden og hyller henne også, og skryter fritt av innsatsen hun gjør og hvor stolte de er over å ha henne blant seg.

Politikvinnen forteller at hun rådførte seg med sykehuspersonalet før hun ammet barnet.

– Jeg skjønte at han var sulten fordi han stakk hånden i munnen. Så jeg spurte om jeg kunne klemme ham og amme ham, sier Ayala til lokale medier, ifølge The Guardian.

Å amme andres barn anses som en veldig intim sosial handling som få ville valgt å gjøre frivillig.

Men her er en kvinne som bokstavelig talt gir av seg selv, ikke bare til et vilt fremmed barn, men sannsynligvis også til et sykt og forsømt barn.

Foto: Facebook

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Frank Løke med trist beskjed Nå deler han en trist beskjed.