Politimann kjørte forbi hjemløs kvinne: Da han så t-skjorten hennes, snudde han seg umiddelbart

13/05/2023 05:50

Emma

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En politimann kjørte forbi en hjemløs kvinne på gaten. Da han så hva som var på t-skjorten hennes, bestemte han seg for å snu.

Over hele verden bor folk på gata. Mange har ikke råd til mat og drikke, og synes det er vanskelig å få hjelp.

Dette var også tilfellet for denne hjemløse kvinnen som hadde plassert seg på en gressflekk ved siden av en vei. En dag var hun imidlertid heldig at en politimann kjørte forbi henne.

Chris Barnes har delt et bilde av denne politimannen som kjæresten Cassie Lea Parker tok under lunsjpausen. Og historien bak bildet er intet mindre enn fantastisk.

"Cassie var ute og kjørte i lunsjpausen da hun så en politimann i Goldsboro som spiste lunsj med noen hjemmeløse," sa Barners, ifølge Shareably.

– Politiet gjør mye for samfunnet vårt, og mye går helt upåaktet hen. Vi ser det, Goldsboro Police. Fortsett det gode arbeidet."

Foto: Instagram

I en tid da mange oppfører seg som om det er alle for seg selv, varmer det hjertene deres å se et bilde av en politimann som deler lunsj med en hjemløs kvinne.

Michael har vært politimann ved Goldsboro Police Department i North Carolina de siste ni årene.

Han er ikke typen som bare blir blind. I stedet har han lært ansiktene og navnene på flere av de hjemløse på gata i lokalsamfunnet.

Men den dagen bildet ble tatt, fikk Michael øye på en hjemløs kvinne han ikke hadde sett før. Det var spesielt teksten på t-skjorten som fanget oppmerksomheten hans: «Hjemløs. Den raskeste måten å bli ingenting på.»

Michael rullet ned vinduet på bilen sin, fikk øyekontakt med kvinnen og hilste på henne. Først begynte den 29 år gamle politibetjenten å rulle videre, men han kunne kjenne at noe trakk i ham for å snu seg.

– Gud ba meg gi henne lunsj. Så jeg snudde meg og spurte henne: «Har du spist i dag?» og hun sa: «Nei», sier han til CNN.

Foto: Instagram

Deretter kjørte han til en pizzeria i nærheten, hvor han kjøpte en pizza til dem begge. Så kjørte han tilbake til gressflekken der den hjemløse kvinnen fortsatt satt.

Han parkerte bilen sin og satte seg ved siden av henne slik at de kunne spise måltidet sammen. Michael fortalte etterpå at maten var god, men samtalen var enda bedre.

Kvinnen, som identifiserte seg som Michelle, var hans lunsjdate i nesten 45 minutter. I løpet av den tiden klarte både han og Michelle å fortelle hverandre sine respektive livshistorier.

Etter at bildet ble delt på Facebook, ble det nærmest bombardert med kommentarer. De aller fleste kommentarene var fra folk som roste Michael.

"Lær av dette vakre samspillet. Gjenkjenn de hjemløse. Ikke glem at de er mennesker akkurat som deg og meg. Det er ingenting galt med et smil og et vennlig hei. En liten prat skader heller ikke", skrev en kvinne.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.