Prins Harry dukker opp som Spider-Man og trøster barn

07/12/2022 14:16

Sofie

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Prins Harry dukket opp i videoen utkledd som Spider-Man.

I en veldig vennlig video ser det ut til at prins Harry forteller barn som har mistet en forelder som tjenestegjorde i den britiske hæren at det er greit å savne sine kjære i ferien.

Videoen er delt av den veldedige organisasjonen Scotty’s Little Soldiers i forbindelse med deres årlige julefest.

Saken er omtalt av en rekke medier, blant annet People.

Prins Harry bestemte seg for å være en superhelt i år da han sendte en videomelding til alle barna på Scotty's Soldiers. Organisasjonen hjelper barn og unge som har mistet en forelder som tjenestegjorde i den britiske hæren.

På organisasjonens årlige julefest var temaet «Helter og skurker». Og prins Harry dukket opp i videoen utkledd som Spider-Man.

– Julen er en tid da vi savner våre kjære virkelig, virkelig mye. Og det er greit. Samtidig kan det være mulig å føle skyld for at vi har det gøy uten foreldrene våre. Men jeg er her for å forsikre deg om at foreldrene våre alltid vil at vi skal ha det gøy, ok? Så ikke føl deg skyldig. Du har lov til å ha en fantastisk tid, spesielt med Scotty’s Little Soldiers-samfunnet. Så gå ut der, ha det kjempefint, og god jul, sier prins Harry i videosnutten.

Ifølge People deltok barna på festen i en lek der skurker prøvde å ødelegge julen - og barna fikk i oppgave å "bekjempe skurkene".

– Bruk teamarbeid, hjernen din og kreftene dine og du gjør akkurat det. Finn skurkene, og ikke la dem ødelegge julen, instruerte prins Harry barna i videohilsenen.

En av de mange barna som satte pris på Harrys video var 14 år gamle Jamie Small. Han var åtte år gammel da faren hans, korporal Christopher Small, døde

– Dette er ikke bare en eller annen «hvem som helst». Han er en som folk over hele verden kjenner, og han har tatt seg tid til å spille inn en spesiell melding til oss. Det betyr mye, sier Jamie til the Express.

Også 12 år gamle Emily Reynolds, som var sju da hun mistet faren sin, sersjant Anthony Reynolds, satte pris på hilsenen.

– Det er kult at en som har gått gjennom det samme som oss tenker på oss. Han er ikke en som bare prøver å være sympatisk, han vet hvordan det er å vokse opp uten forelderen din, sier hun.