Puttet noe HELT feil i munnen

26/11/2021 09:30

Emma

Viralt
Foto: Tiktok
Foto: Tiktok
Carli Bellmer har gått viralt på TikTok på grunn av en pinlig hendelse.

De fleste AirPod-indhavere kan sannsynligvis signere under på at de små dimsene har en tendens til å forsvinne.

Men få mennesker har opplevd det som den amerikanske TikTok-brukeren Carli Bellmer har opplevd.

I en serie videoer- som siden har gått viralt på TikTok - forteller hun hvordan hun ved et uhell svelget sin ene AirPod.

Carli sier hun lå med en AirPod i den ene hånden og en hodepine pille i den andre hånden. Men hun hadde forvirret de to små hvite innretningene, og hun slugte ved et uhell sin ene AirPod ned magen i stedet for den tiltenkte smertestillende pillen.

«Så innså jeg at det ikke var ibuprofen,» sier hun og gråter i videoen, som i skrivende stund har blitt sett over 3 millioner ganger.

”Jeg prøvde å kaste den opp, men den kommer ikke ut, og jeg er i ferd med å miste vettet,» legger hun til.

Se videoen nedenfor:

I en påfølgende video gir hun en oppdatering om hva som har blitt av hennes venstre AirPod.

Hun sier hun hadde tatt røntgenbilder som viste at AirPod hadde gått gjennom tarmsystemet og hadde kommet ut etter et toalettbesøk.

«Jeg prøvde ikke å få den tilbake,» understreker hun.

Noen stiller også spørsmål ved om det nå er sant at Carli har svelget AirPod, og her viser hun deretter en korrespondanse med en venn.

Hun sender en talemelding til en venn om at hun har svelget sin ene AirPod, men vennen kan ikke tyde meldingen fordi lyden er ganske merkelig.

Det viser seg da at AirPod inne i magen hennes fortsatt var koblet til iPhone-en hennes, og derfor spilte den inn talemeldingen hennes fra innsiden av magen.