Rasende brud krever refusjon fra bryllupsfotograf: Årsaken er urovekkende

08/09/2023 08:30

Sofie

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Årsaken er urovekkende.

En nygift kvinne ble målløs da mannen hennes tilsto å ha et intimt forhold til bryllupsfotografen deres etter bryllupsfeiringen. Denne uventede innrømmelsen rystet henne dypt og førte til ødeleggelsen av ekteskapet deres.

I følge The Mirror forsøker bruden nå å få pengene refundert fra fotografen hun hadde leid inn til arrangementet. Så langt har hun ikke fått medhold i kravet om tilbakebetaling.

Fotografen forklarte på Reddit at han vanligvis tar med seg en "sekundærfotograf" til bryllup som en del av teamet sitt. Da hans vanlige partner var utilgjengelig, bestemte han seg for å ansette en kvinne han fant på nettet.

Det var denne kvinnen som senere hadde et engasjement med brudgommen. Det er viktig å merke seg at denne kvinnen ikke var en direkte ansatt hos fotografen, men en ekstern person ansatt for anledningen.

Av denne grunn mener ikke fotografen at han har noen forpliktelse til å refundere kvinnen.

"Tidligere i sommer dekket jeg et bryllup. Min faste sekundærfotograf var utilgjengelig, så jeg fant en erstatter som jeg syntes gjorde en fantastisk jobb. Hun og jeg dekket bryllupet, og alt gikk etter planen. Da bildene ble redigert og levert til klienten var alt bra," forklarte fotografen.

"I dag mottok jeg en e-post fra bruden. Hun vil ha refusjon på grunn av den kvinnelige fotografen jeg leide, som hadde et engasjement med brudgommen etter bryllupet. Hun la også ved bilder fra telefonen hans som bevis. Jeg har ennå ikke svart, men hva er den beste tilnærmingen her?"

Mange Reddit-brukere svarte på innlegget og oppfordret fotografen til å beholde pengene. De påpekte at selv om det er en forferdelig situasjon for kvinnen, hadde fotografen utført oppgaven han ble ansatt for.

"Fortell henne at du er lei deg for å høre om situasjonen, men det er ingen måte du kan refundere betalingen for en fullført tjeneste. Den andre fotografen er en frilanser, som du ikke vil jobbe med igjen, men hun er ikke direkte tilknyttet bedriften din. Jeg kan ikke gi penger tilbake på grunn av en uheldig hendelse som jeg ikke hadde kontroll over," skrev en bruker.

"Det høres kanskje hardt ut, men uansett hvem den andre fotografen var, ville mannen hennes fortsatt ha begått utroskap. Du er ikke ansvarlig for hennes beslutning om å gifte seg med ham," skrev en annen.

"Hendelsen fant sted etter bryllupet, ikke sant? I så fall har det ingenting å gjøre med deg eller tjenesten virksomheten din leverte," påpekte en tredje bruker.