Robin låner ut sommerhuset sitt gratis til en helt bestemt gruppe mennesker: Nesten alle blir målløse når de hører grunnen

17/06/2023 20:30

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
Robin er en ekte helt.

Den økonomiske belastningen som hviler på mange familier har gjort det vanskelig for dem å prioritere en sommerferie i år. Det har ikke gått upåaktet hen at mennesker over hele verden sliter med å få endene til å møtes.

Prisøkninger på drivstoff, strøm og mat, samt stigende boliglånsrenter, har satt mange familier i en trang økonomisk situasjon.

Men en uselvisk sjel ved navn Robin Johansen har bestemt seg for å gi en hjelpende hånd til tre familier i finanskrise ved å gi dem en sårt tiltrengt ferie – helt gratis. Dette er skrevet av sosialnytt.com.

Og det faller på et tørt sted for et hav av familier som i kjølvannet av krisen unektelig har langt mindre penger mellom hendene.

Robins hjerte banker for familier som opplever økonomiske utfordringer og ikke har råd til å ta med barna på ferie.

Han valgte derfor å avsløre sin raushet gjennom et Instagram-innlegg, hvor han skrev følgende:

"Hei hei. Jeg ser etter en familie med barn som ikke har råd til ferie. En familie som kanskje sliter litt og trenger en pause. Jeg tilbyr en ukes gratis opphold i en av hyttene mine. En anonym person har også sørget for at kjøleskapet er fylt med SEK 1500. Så alt du trenger å tenke på er å komme hit. Jeg hjelper gjerne med transport. Kjenner du igjen deg selv eller en familie som fortjener dette, send meg en e-post -mail på [email protected] så velger jeg den familien jeg tror har størst behov. Håper du tørr å skrive», sto det i innlegget.

Og etterpå la Robin ikke skjul på at han fikk utrolig mange e-poster, og det rørte ham dypt å lese alle historiene. Dessverre hadde han bare muligheten til å velge ut tre familier til å ha en gratis ferie.

På Instagram skrev han videre:

"Jeg hadde aldri forventet en så overveldende respons. Jeg er ekstremt takknemlig for alle dere som hadde mot til å skrive til meg. Dere er helter!! Jeg mottok over 100 e-poster fra forskjellige familier. Alle familiene som skrev fortjente virkelig en ferie jeg skulle ønske jeg kunne trylle frem en ferie for dere alle sammen, men ressursene mine er begrensede».

Han benytter også anledningen til å understreke svart på hvitt at det var en vanskelig oppgave for ham å velge ut den ene familien.

Og etter en grundig gjennomgang bestemte han seg for å velge tre familier i stedet.

Siden den gang har Robin avslørt at den vakre gesten vil bli en årlig tradisjon fra nå av.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.