Ryans hund hadde bæsjet på gulvet: Så gikk robotstøvsugeren i gang

22/07/2021 12:20

Emma Sletta

Viralt
Ryan ble møtt av noe av et syn da han kom hjem til huset sitt, hvor robotstøvsugeren hans hadde vært i gang.

Robotstøvsugeren har funnet veien til hjem rundt om i verden. Det er en populær løsning i en travel hverdag, da du kan spare en stor del av tiden du bruker på rengjøring.

For mange mennesker kan en robotstøvsuger derfor være en utmerket løsning. Dessverre kan du imidlertid også oppleve mindre hyggelige overraskelser når du har en slik robot som kjører rundt i huset.

For eksempel kan du oppdage at den har blitt kjørt over hundens rester, hvorpå den forblir rundt huset på rengjøringsruten.

Det var akkurat det som skjedde med Ryan, som delte bilder av synet han møtte da han kom hjem. Roboten hadde kjørt over en, noe som ikke stoppet den. I stedet fortsatte den ruten rundt huset, og det endte med spredning over hele hjemmet.

Ryan Landy, eieren av både robotstøvsugeren og hunden som i fellesskap ga ham den motbydelige overraskelsen, bor i Coral Springs, Florida. En dag kom han hjem til et stinkende hjem og oppdaget raskt hva som hadde foregått. Det skriver SE og HØR.

Til tross for at han knapt hadde et smil om munnen, hadde han fortsatt energi til å dele bilder fra «åstedet» på sin Facebook-profil.

"Min nye Roomba kjørte over min hunds dritt og fortsatte å "rense" resten av huset mitt. Jeg kommer til å trenge terapi», skrev han da han tekstet de to bildene han delte på sin Facebook.

Ikke så overraskende har mange mennesker hatt det gøy på Ryans bekostning, noe som har ført til at innleggene hans går viralt på Facebook.

I skrivende stund har mer enn 89 000 mennesker kommentert de to bildene. I tillegg er det også mer enn 39,000 mennesker som har svart med en "like" til innlegget.

Blant de mange kommentarene, hvor flere tagger sine venner og bekjente, er det klart at folk synes det er både morsomt, men samtidig ekstremt ekkelt.