Sabina var på kjøpesenteret med sønnen sin da en fremmed kvinne plutselig smilte mystisk: ’Jeg visste at noe var veldig galt’

21/11/2017 12:30

Anniken Hauge

Viralt
Foto: Sabina Palmer/Facebook
Foto: Sabina Palmer/Facebook
En ung kvinne ble mandag utsatt for en sjokkerende opplevelse, da han var på et kjøpesenter med sin halvannet år gamle sønn.

Det som skulle vært en helt vanlig tur på kjøpesenteret for britiske Sabina Palmer og den lille sønnen hennes Rico, ble plutselig et sant mareritt, skriver Daily Post.

Sabina Palmer og mannen hennes hadde tatt med sin halvannet år gamle sønn for å handle på kjøpesenteret Poundland i byen Rhyl nær Liverpool.

Moren la etterhvert merke til en eldre mørkhåret kvinne som så ut til å følge etter familien på tre.

- Jeg var inne på Poundland med sønnen min som jeg hadde i en barnesele. Plutselig la jeg merke til en kvinne i 60-årene med mørkt krøllete hår som snek seg opp bak meg, forteller Sabina Palmer til Daily Post.

Den unge moren fikk raskt en følelese av at noe var galt.

- Mens jeg gikk bortover på senteret, merket jeg at hun sto ubehagelig nærme meg. Jeg visste at noe var galt. Jeg kjente hvordan øyene hennes hvilte på jeg, og jeg var veldig på vakt, forklarer hun.

Pludselig kom kvinnen rett bort til Sabina Palmer og sønnen, hvorpå alt gikk veldig fort.

- Hun kom helt inntil meg og så rett på deg. Hun sa ingenting, men smilte bare. Så rev hun plutselig barneselen av meg, forteller en fortsatt sjokkert Sabina Palmer.

Foto: Sabina Palmer/Facebook

Den både sjokkerte og skremte moren fikk handlet raskt, før den fremmede kvinnen rakk å flykte med sønnen. Sabina Palmer fikk nemlig tak i Rico mens kvinnen dro i selen.

- Helt på automatikk fikk jeg tak i Rico og holdt ham godt fast helt inntil meg. Jeg var helt paralysert. Så kom mannen min gående mot oss. Jeg klarte ikke å ta innover meg hva som akkurat hadde skjedd, forklarer hun.

Om det var Sabina Palmers motstand eller mannen hennes som kom til unnsetning vites ikke, men den eldre kvinnen kom seg raskt unna, hvorpå Sabina Palmer febrilsk prøvde å finne en medarbeider som kunne alarmere sikkerhetsvaktene.

Familien prøvde senere å lete etter den fremmede kvinnen, men hun hadde forvsunnet.

Foto: Sabina Palmer/Facebook

- Så tok vi en taxi derfra og kom oss hjem.  Jeg var helt i sjokk. Jeg ringte til Poundland og anmeldte episoden da jeg kom hjem, forklarer moren.

Den uhyggelige opplevelsen fikk Sabina Palmer til å skrive et Facebook-innlegg, hvor hun advarer andre med barn.

- Jeg er veldig redd etter det som har skjedd, og jeg vil advare andre foreldre om å holde et godt øye med barna deres, forklarer Sabina Palmer og tilføyer:

- Jeg blir dårlig bare av å tenke på det!

Saken er meldt til politiet, som meddeler at de vil undersøke overvåkningen inne på kjøpesenteret for å finne ut hva som skjedde.

En talsmann fra Poundland har i ettertid meddelt:

- Vi kjenner til episoden, som nå er tatt hånd om av politiet. Vi er utrolig lei oss for at dette skjedde i vår butikk. 

Du kan se morens innlegg nedenfor: