Sanger tisset fan i ansiktet: Nå risikerer hun fengsel

17/11/2021 08:30

Emma Sletta

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Under en konsert plukket hun opp en fan på scenen, og tisset ham i ansiktet.

Politiet i Daytona Beach, Florida, har satt i gang en etterforskning da de vil finne ut om det er lovlig å invitere en fan opp på scenen og deretter tisse dem i ansiktet.

Og det er ikke uten grunn at denne etterforskningen er satt i gang. Dette kommer i kjølvannet av en merkelig hendelse under en konsert på Welcome To Rockville festivalen.

Her bestemte sangeren Sophia Urista fra det amerikanske coverbandet Brass Against seg for å invitere en fan opp på scenen, som hun deretter tisset i ansiktet.

Tilsynelatende trengte sangeren å la vannet gå mens hun sang under bandets tolkning av Rage Against The Machines' 'Wake Up'.

Deretter bestemte det lokale politiet i Daytona Beach seg for å åpne en etterforskning av saken, skriver The Daytona Beach News-Journal, ifølge Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet skriver at lokal lovgivning slår fast at det er forbudt å «eksponere sine seksuelle organer offentlig (...) på en vulgær og uanstendig måte».

Hvis hun blir funnet skyldig i tiltalen, står Sophia Urista overfor en bot på $ 1000 (omtrent 7,500 kroner) eller opptil et år i fengsel.

Hvis hun blir hardt straffet for sin merkelige oppførsel på scenen under messingkonserten på festivalen Welcome To Rockville, kan hun ende opp med å måtte gå en tur bak gitteret.

Bandet har siden gitt ut en offisiell kunngjøring som beklager den bemerkelsesverdige forestillingen. Samtidig fortalte de også at Sophia Urista selv renset scenen etterpå.

Hvis du selv har fått lyst til å se bande live etter dette, holder de konsert i Oslo Spektrum 25. April neste år.