Sara hang opp lapp i oppgangen – skapte ramaskrik blant naboene

02/10/2016 22:00

Anniken Hauge

Viralt
Den 40-årige kvinnen hadde regnet med at naboene hennes hadde litt mer humor. Foto; Facebook.
Den 40-årige kvinnen hadde regnet med at naboene hennes hadde litt mer humor. Foto; Facebook.
- Hva har jeg gjort, tenkte Sara da hun våknet lørdag morgen med masser av ubesvarte anrop på mobilen.

Det gikk ikke helt som forventet da Sara Lundqvist tullet med naboene sine i helgen. Den 40 år gamle kvinnen fra Umeå i Sverige, synes selv at spøken hennes var veldig morsom, men naboene hennes hadde ikke helt den samme holdningen.

Det skriver den svenske avisen Expressen

Saras plan var enkel. Hun skulle lure naboene til å tro at hun hadde skrudd av vanninntaket for hele bygningen, men at man kunne låne toalettet på den lokale bensinstasjonen. Derfor skrev hun en lapp og hang den opp i oppgangen på fredag. PÅ lappen sto det:

”Hey! Jeg skal få installert gulvvarme i leiligheten min (blir deilig for føttene om vinteren) og vil derfor stenge av vannet i bygningen i dag fredag den 30/9. Forvent at vannet er tilbake søndag kveld, men senest mandag morgen. Jeg har snakket med Statoil, og det er greit å låne deres toalett mellom kl. 07.00-00.00… Håper ikke det skaper for mye bry! Jeg er selv ikke hjemme i helgen, har unnet meg en spa-helg nå som vannet er stengt. Ha en god helg! Med vennlig hilsen Sara i fjerde etasje. 

Her ses Saras morsomhet da hun hengte det opp. Foto: Facebook.  

Da spøgefuglen vågnede lørdag morgen, fik hun et chok. 

- Da jeg vågnede, havde jeg fem ubesvarede opkald fra ukendte numre, og jeg tænkte: Hvad fanden har jeg gjort, forklarer Sara Sundqvist til Expressen. 

Da den 40-årige kvinde stod op, opdagede hun, at nogen havde smidt sedlen ind gennem hendes brevspække. På sedlen havde vrede naboer bl.a. skrevet følgende:

Slik så Saras lapp ut etter den ble slengt gjennom brevsprekken hennes. Foto: Facebook.

- IKKE OK!!!

- Kødder du?

Det var ikke den reaksjonen Sara Sundqvist hadde håpet på. Og hun klarte ikke å la være å tenke om hun kunne få problemer for spøken sin.

- Det var litt morsomt, men jeg tenkte også, hva kommer til å skje nå? At huseieren blir sykt sinna og kaster meg ut, jeg vet ikke, sier Sara til Expressen.

Etter kvinnen hang opp lappen har hun ikke turt å vise seg i oppgangen. Selv om hun kjenner de fleste i bygningen, er hun ikke så begeistret for å måtte støte på de, om de er sinte.

- Da jeg våknet tenkte jeg: Shit, jeg blir kanskje nødt til å holde meg unna nå, jeg blir nødt til å kle meg ut og snike meg ut, smile spøkefuglen.

På Facebook har flere av Sara Sundqvists venner moret seg stort over lappen, som hun har delt på det sosiale mediet.