Sarah har vært blond hele livet: Nå går hennes ville transformasjon verden rundt

15/03/2024 18:00

Sofie

Viralt
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En dag bestemte Sarah seg for å erstatte det blonde håret med en ny rød farge.

Alle kjenner følelsen av å ville noe nytt i livet, enten det er store endringer eller små justeringer. Det kan variere fra å ønske seg ny jobb til å endre små ting i hverdagen.

Ofte drømmer folk om å prøve noe nytt med håret, selv om frykten for at resultatet ikke skal bli bra nok alltid lurer i bakhodet.

Sarah Beeston, som alltid har vært blond, pleide å bare få frisket opp blonde striper og trimmet endene når hun besøkte frisøren.

Men denne gangen bestemte hun seg for noe helt annet. Etter mye omtanke bestemte Sarah seg for å gjøre en stor endring ved å farge håret rødt, noe som virkelig ville skille seg ut.

Sammen med barnas tante dro hun til den velkjente frisørsalongen 'Hair by Chrissy' for å fullføre forvandlingen.

Byttet til rødt hår var en stor avgjørelse, men resultatet var fantastisk, med mange som kommenterte at den nye fargen passet Sarah perfekt.

Hun delte hele opplevelsen på TikTok, hvor videoen hennes har fått over 2 millioner likerklikk og har blitt sett over 19 millioner ganger.

Se Sarahs transformasjon her:

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.