Sarah hyllet på nettet: Plutselig finner hun ut hvor alle de manglende sokkene gjemmer seg

14/05/2021 11:27

Emma

Viralt
Internett jubler når kvinnen finner ut hvor alle de manglende sokkene hennes ender opp.

De forsvinner alltid i vaskemaskinen, og både trollene og hunden må regelmessig klandres.

Sokker skal ikke sjekkes, og når de har slengt seg rundt i sammen med underbukser, skjorter og t-skjorter, mangler du ofte alltid.

For amerikanske Sarah Rose går sokker ofte tapt i vaskemaskinen og tørketrommelen i en slik grad at Sarah Rose trodde hun hadde fått en innbruddstyv som bare stjal sokkene hennes.

Men ved nærmere undersøkelse av sin egen tørketrommel ble sannheten plutselig klar, og derfor skyndte Sarah Rose seg for å dele tipset sitt i form av et bilde på Twitter som siden har gått viralt.

«Så nå føler jeg meg ikke lenger som en galning når jeg ikke finner sokkene mine», skrev hun på Twitter, selv om hun deler det andre bildet av et ektepar som også har åpnet filteret på tørketrommelen.

På bildet kan du se hvordan det strømmer ut med de tapte sokkene, som i lang tid har manglet halvparten av paret.

Historien kommer fra et ektepar som jobber som vaktmestere i ulike bygninger, hvor mannen en dag bestemte seg for å skille en tørketrommel fra hverandre, hvor han plutselig fant alle sokkene rundt om i verden, så vel som hele dollar i pennies.

Sarahs tweet har tatt til Twitter i den andre enden, da mange ikke engang har trodd at det er et slikt filter som fanger de tapte sokkene.

Hvis du tømmer filteret regelmessig, finner du plutselig mange tapte gjenstander, og tørker til og med klærne raskere og bedre når filteret tømmes.

Innlegget og rådene har siden blitt bredt spredt på Twitter, med mer enn 62 000 brukere som likte og delte informasjonen om det "hemmelige rommet" i tørketrommelen.