Sarah og Toms sengetidsrutine blir kalt kvalmende: Folk kan ikke tro sine egne ører når de hører det

28/07/2023 19:30

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Folk tror ikke sine egne ører når de hører parets sengerutine.

En kvinnes leggetid med ektemannen har tatt internett med storm. Sarah avslørte den "kvalmefremkallende" i podcasten sin "I Just Can't with SJ & Rach": "Jeg deler tannbørsten min med Tom," avslørte hun og fortsatte:

«Det kommer til å være noen som sitter og hører på dette og tenker: 'dette er så grusomt, dette er så ekkelt, Sarah, jeg kan ikke engang... jeg blir kvalm'. "Og da vil det være halvparten som sier: 'Det gjør jeg også'".

Til tross for det la hun heller ikke skjul på at hun gjerne gjør det, selv om hun nekter å dele vannflaske med sin egen datter. Dette er skrevet av Daily Star.

Sarah forventet at rundt halvparten av lytterne var enig med henne i at det er greit å bruke partnerens tannbørste - men en meningsmåling avslørte senere at bare 15 % av de spurte ikke trodde det var noe galt med den uvanlig intime handlingen:

"Jeg har aldri delt tannbørsten min med partnere før, men Tom brydde seg ikke, og han tok bare min hele tiden," sa Sarah.

Men mens Sarah og mannen hennes deler noen intime aspekter av livene deres, er det et annet aspekt ved ekteskapet som de holder veldig adskilt:

"Han styrer økonomien vår, noe folk sikkert synes er veldig rart", fortalte Sarah og fortsatte:

«Han deler ikke pengene sine. Tom og jeg har vært sammen i ni år, vi skal ha vårt andre barn og jeg har aldri sett bankkontoen hans”.