Se avsløringen her: Slik gjør tryllekunstnere det populære «sverdsluker»-trikset

28/02/2024 15:00

Emma Sletta

Viralt
Foto: X
Foto: X
Det ville «sverdslukende»-trikset har vært en del av showverdenen i mange tiår.

En tryllekunstner har avslørt hvordan man utfører et av de mest fascinerende og samtidig farligste triksene i underholdningsindustrien: sverdsvelging.

Dette stuntet, som får tilskuerne til å holde pusten i spenning, innebærer mer forberedelse og finesse enn de fleste kanskje er klar over.

Det er nå avslørt at hemmeligheten bak dette farlige trikset ikke er illusjonen av et falskt sverd, men et veldig reelt og konkret tiltak for å sikre sikkerhet.

Knep? Sverdsvaleren svelger faktisk en slire først. Dette trinnet gjør at kunstneren trygt kan sette det virkelige sverdet inn i allerede i svelget.

Denne overraskende avsløringen understreker de grundige forberedelsene og motet som kreves for å mestre et slikt spor.

Selv om dette kan høres mindre imponerende ut ved første øyekast, forsterker det faktisk bare beundringen for magikerens evner. Det reiser også spørsmålet om hvordan kunstneren er i stand til å snakke normalt, selv med en halvannen meter lang vagina i spiserøret – en bragd som i seg selv virker like forbløffende som sverdet som svelger seg selv.

Kommentarsporet under avdukingen av dette trikset viste en blanding av humor og fornyet beundring. En kommentar lød:

"Ah, nå er jeg sikker på at jeg kan svelge et sverd, må bare huske slirene først. Jeg har gjort det feil hele tiden.»

En annen spøkte om magikerens unike evne:

"'Magiker avslører triks' og det er bare ham bygget annerledes."

Dette blikket bak kulissene på sverdslukende trikset har ikke bare gitt oss en dypere forståelse av kunstens teknikker, men også en fornyet respekt for kunstnerne som utfører disse stuntene.

Det understreker viktigheten av profesjonalitet og opplæring – og en sterk påminnelse om ikke å prøve dette hjemme uten nødvendig kompetanse.

Se den ville videoen her: