Se de pikante bildene: VM-stjerner kaster klærne

30/06/2023 10:30

Emma

Viralt
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Fotballstjernene kler av seg i ny motekampanje – internett er langt fra misfornøyd.

Om under en måned går det løs.

Verdens beste kvinnelandslag i fotball barker sammen når fotball-VM for kvinner sparkes i gang i Australia og New Zealand.

Men hvis du sitter der ute og ikke kan vente med å se stjernespillerne Alex Morgan og Chloe Kelly fra henholdsvis det amerikanske og engelske landslaget i aksjon, så er alt du trenger å gjøre å gå inn på motegiganten Calvin Kleins offisielle Instagram-profil.

Det er imidlertid ikke akkurat fotballsko og leggskinner de har tatt med i sin nyeste katalog – motehuset fant noe mer «casual» for de to kvinnelige fotballstjernene å ha på seg.

Under slagordet 'naturlige ikoner. Calvin Klein har lansert en ny fotoserie der en rekke av kvinnenes største og beste idrettsutøvere poserer i selskapets ikoniske undertøy, i motehusets velkjente svart-hvitt fotoserieformat.

I en pressemelding hevder Calvin Klein at kampanjen tar sikte på å "fremheve hver kvinne i et intimt miljø, som tar sikte på å avsløre deres selvtillit og sensualitet," informerer Se og Hør.

Begge de kvinnelige fotballtalentene har stolt delt bildene på sine respektive Instagram-profiler, som har høstet lovord for både mot, utseende og femininitet.

Kvinnenes VM sparkes i gang om knappe tre uker. Her skal Morgan forsøke å ta sin tredje VM-tittel i spillerkarrieren, eller om Kelly vil skinne i det kommende VM på samme måte som Son Hu gjorde da hun sikret Englands EM-tittel i fjor sommer med vinnermålet.

Du kan se det nevnte bildet her: