Se videoen: Kyss i sjokolade reklame skaper raseri

04/03/2021 18:17

Emma

Viralt
Den britiske sjokoladeprodusenten Cadbury har møtt massiv motvind etter at en annonse for deres ikoniske påskeegg 'Creme Egg' ble publisert.

De fleste reklameprodusenter kan være klar over at det er visse ting som ikke kan eller ikke bør inkluderes i en annonse, men at et kyss kan skape så mye debatt, de sannsynligvis ikke forvente på Cadbury.

Dette er imidlertid akkurat det som har skjedd etter cadburys annonse for deres verdenskjente "Creme Egg" har truffet ulike TV- og internettmedier.

I den mer enn et minutt lange reklame, Cadbury, som nå går på reklame, prøver å vise alle de fantastiske tingene den lille kremfylte sjokolade egg kan brukes til, og her en scene spesielt har fått folk til nøklene på sosiale medier.

På slutten av reklamen, et kyss med en Creme Egg vises i midten, "problemet" er bare at de er to menn kyssing.

Mer enn 48.000 personer har signert en underskriftskampanje for å fjerne annonsen ved hjelp av nettstedet Citizengo.org.

«Ved å velge et par av samme kjønn håper Cadbury åpent å skape oppstyr og unngå kritikk ved å hevde at alle klager er forankret i 'homofobi', men medlemmer av LHBT-samfunnet har også uttrykt sin misnøye med kampanjen,» fortsetter begjæringen:

"Cadbury bør ikke gjemme seg bak LHBT-rettigheter til å gjennomføre en kampanje som fjerner enkeltpersoner til seksuelle gjenstander. Hvis paret var heterofile, ville annonsen mest sannsynlig være forbudt på grunn av det eksplisitte seksuelle innholdet, og kyssets grafiske natur,"

Se videoen øverst i artikkelen