Servitrisen ser kunden skrive en melding på regningen: Når hun leser den får hun frysninger nedover ryggen

29/03/2024 17:00

Sofie

Viralt
Foto: Privat
Når hun lar blikket hvile på den sjokkerende beskjeden, får hun frysninger.

Mange steder i utlandet er det vanlig praksis å legge igjen et tips når du passerer en restaurant. Men situasjonen i USA var ganske annerledes nylig. Her ble en kelner i USA spesielt overrasket da en eldre kunde la en melding på regningen som anklaget henne for å være "frekk".

Hun hadde spurt ham og hans yngre følgesvenn om de ønsket å dele regningen på 65,80 dollar.

Det skriver The Mirror. På regningen hadde kunden skrevet følgende: "Ingen tips fordi det var veldig frekt å spørre min kone og meg om vi ville ha separate regninger???"

Servitøren, som delte sin erfaring på Reddit, forklarte at det er standard prosedyre på arbeidsplassen hennes å spørre kundene om de vil dele regningen.

Hun la til at en tidligere episode der en kelner antok at en mann og en kvinne var et par førte til en vanskelig situasjon, og det er derfor de nå alltid spør. Og episoden har absolutt ikke gått upåaktet hen.

Reaksjonene på Reddit var blandede. Mens noen mente at det er standard å spørre om regningen skal deles, mente andre at det kan oppfattes som frekt.

Imidlertid var mange enige om at kundens reaksjon var overdreven: "Er det ikke standard å spørre om alt står på en regning eller ikke? Jeg blir alltid spurt når jeg er ute med mer enn én voksen," skrev en bruker, mens en annen la til:

"Hvordan ville du vite det? Jeg har sett folk som så ut som om de var gift, men var bror og søster, begge med gifteringer".

Servitørens erfaring fremhever utfordringene servicepersonell ofte møter og hvordan små handlinger kan misforstås av kundene.

Du kan se den originale regningen nedenfor:

Foto: Reddit