Sexgal alien tok Davids jomfrudom: Nå deler han bilder fra akten

19/12/2017 12:00

Anniken Hauge

Viralt
74-årige David Huggins påstår at han mistet jomfrudommen til en sexgal alien.

Den eldre herremannen fra New Jersey i USA, var bare 17 år da en kvinnelig alien forførte ham i skogen:

- Jeg har aldrg fortalt det til noen. Da jeg var 17 år gammel, mistet jeg jomfrudommen min til en kvinnelig utenomjordisk skapning, og det er alt jeg kan si om den saken, sier David Huggins i en ny dokumentar.

Den 74-årige mannen har valgt å dedikere livet sitt til å bevise at historien er sann.

Han maler derfor bilder fra sexakten i skoven, en hendelse han visstnok ikke klare å la være å tenke på hver eneste dag:

- Da jeg tur i skogen en dag, så jeg en kvinne som satt under et tre. Hun kom langsomt mot meg. Jeg ble seksuelt opphisset og kunne nesten ikke få av meg buksene fort nok. Mens jeg ligger på bakken får jeg en orgasme som faktisk gjør vondt. Det var veldig intenst. Da jeg så henne inn i øynene, besvimte jeg, forklarer David Huggins ifølge Metro.

Etter hendelsen i skogen har David Huggins fått daglige flashbacks. Da blir han påminnet nye detaljer fra episoden, som altså fant sted for hele 57 år siden.

Du kan se et utvalg av David Huggins malerier nedenfor. Malerier som altså er bevismateriale i saken om en sexgal alien:

Foto: David Huggins - courtesy of Curator Pictures/Love and Saucers

Foto: David Huggins - courtesy of Curator Pictures/Love and Saucers

Foto: David Huggins - courtesy of Curator Pictures/Love and Saucers

Brad Abrahams, som står bak den nye dokumentaren om David Huggins opplevelse, påstår at han tror på den eldre mannen:

- Du blir fort overbevist av hans jordnære og normale vesen. Han sier ting rett ut. Hans faktabaserte tilgang kan overbevise meg om selv de mest absurde påstander, forteller filminstruktøren Brad Abrahams.

I traileren til dokumentaren forteller David Huggins at han ved flere anledninger er blitt besøk av utenomjordiske skapninger.. Han vet ikke hvorfor de har valgt akkurat ham. Det har ikke alltid vært bare fryd og gammen – de har også vært slemme mot han noen ganger.

Se traileren nedenfor:

Vil du se mer om Davids fortellinger og erfaringer, så kan du streame hele dokumentaren.

Les også: Jonas var på IKEA med familien da han oppdaget noe bisart i barneavdelingen

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.