Sint eldre mann fikk 1 kroner for lite tilbake på McDonald's: Så gjør han det utenkelige

07/10/2023 12:00

Sofie Hansen

Viralt
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den ansatte fikk sjokk.

Var 64 år gamle Elizar Ravelo virkelig interessert i penger eller bare i prinsippet?

På en krone ville nok de fleste oversett en mistenkt regnefeil, men den sinte mannen bestemte seg for å ta ut frustrasjonen sin på den ansatte.

Som nyhetsportalen Insider rapporterte, ofret han sin nytraktede kaffe, som skal ha kostet ham minst én amerikansk dollar.

Så Ravelo kunne ikke tjene på kampanjen – spesielt fordi han nå må holdes ansvarlig for legemsbeskadigelse 25. august.

Ravelo ble arrestert forrige mandag. Han løslates imidlertid igjen mot en kausjon på 5.000 amerikanske dollar (omtrent 35.000 danske kroner) frem til rettssaken.

Nayib Garcia, butikkens veileder, sa at Ravelo var en vanlig kunde. Kollegene hennes som behandlet bestillingen og betalingen hadde fortalt henne at 64-åringen var sint fordi han mente han hadde blitt overbelastet med en krone.

"Som resten av mannskapet fortalte meg, var det bare en krone," sa Garcia. I en video lagt ut på Instagram kan krangelen mellom Ravelo og McDonalds-ansatt Stephanie Restuccia ses.

"Så snart jeg fikk ut kaffen for å gi den til ham, slo han [koppen] mot meg og kaffen landet overalt. Det brant meg i armen herfra og hit, så jeg tenkte: OK, hva skjer nå?"

Restuccia fortalte den lokale nyhetsstasjonen NBC6. Det er uklart om Elizar Ravelo allerede før denne hendelsen forårsaket problemer for McDonald's-ansatte.

Han kommer imidlertid trolig ikke lenger inn i den aktuelle filialen.

Under kan du se klippet.

Læs også:

Kongelig tatt på fersken i 87 km/t: Nå må boten betales Prinsen ble oppdaget i å kjøre for fort.
Her er forskjellen på mandariner og klementiner De smaker godt, men hva er egentlig forskjellen?