Sjokkert kvinne ser sidemannens meldinger: Så oppdager hun hva han skriver om

12/07/2022 12:47

Emma Sletta

Viralt
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinne så på hva sidemannen i et fly skrev med kjæresten sin om. Plutselig innså hun at det var hun det ble skrevet om – og at han kalte henne «feit».

Landen Ewing har delt en video på nettstedet TikTok på sosiale medier der hun beskriver et fly hjem fra Nashville.

I videoen snakker hun om hvordan hun så på da sidemannen skrev med kjæresten på flyet. Plutselig gikk det imidlertid opp for henne at det var hun det ble skrevet om.

"For omtrent en måned siden var jeg på vei hjem fra Nashville, og jeg var på et fly, og denne fyren sitter ved siden av meg, og det er bare meg og ham på rad," sier den slanke blondinen i videoen.

"Han har telefonen sin ut, langt foran seg, hvor jeg kan se den."

"Jeg sitter ved siden av ham og leser meldingene hans med kjæresten hans, og hun spør ham hvordan flyet går. Du vet, bare en uformell samtale."

"Han skriver: 'For liten med denne fete rumpa ved siden av meg,' og hun svarer, 'Hahaha, fortell henne om Keto,’" sa Landen.

Landen deler deretter et bilde hun tok av fyrens telefon ved siden av seg. På dette bildet kan man tydelig se at han faktisk har sendt den usmakelige og nedlatende meldingen til kjæresten sin.

– Han fortsatte å skrive om hvor forferdelig det var og hvordan han hater å være på små fly med fete mennesker, fortsetter hun.

"Så hvis du er hans kone eller hans kjæreste og du ser dette, så er kjæresten din en dritt!"

Landets video har siden gått viralt, og har blitt sett mer enn en million ganger på TikTok.

Flere av de som har sett videoen har også lagt igjen kommentarer der de sier at de er sjokkert over å se at hun er en slank blondine. Derfor tror flere av dem at han prøvde å dekke over kjæresten sin.

"Han trodde definitivt at du var deilig, og ville ikke at kjæresten hans skulle vite at han satt ved siden av noen så attraktiv," skriver en bruker, mens en annen skriver:

"Det høres ut som han har vært i trøbbel med kjæresten før. Jeg er lei for at du måtte lese den."

"Nei, søster. Han syntes du var vakker, og kjæresten hans er så usikker at hun ikke stoler på ham," skriver en tredje person.